Здравейте! Моя приятелка е закъсала в Монтана... Колата е Пежо 206 1.4HDI. Консултирала се е със "специалисти" от сервиза на Пежо в града, но по нейни думи не се наемали да оправят колата. Та тези "спецове" й обяснили, че проблема бил в разхлабен биелен/бутален болт.
Молбата ми е, ако някой от колегите от Монтана или региона познават свестен майстор да оставят координати тук в темата или на ЛС. Благодаря много на отзовалите се!
Трябва ми кадърен майстор от Монтана
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- djofar
- Автомобил: Golf 4 GTI
- Двигател: 1.9TDI ARL 2003
Re: Трябва ми кадърен майстор от Монтана
Търсете Ради-ПЕЖОТО или Ради-ФРЕНСКИЯ - 0888255577
Това е вашия човек само по прякора му може да разберете с какви коли само се занимава
Успех
Това е вашия човек само по прякора му може да разберете с какви коли само се занимава
Успех
-
- Автомобил:
- Двигател:
djofar написа:Търсете Ради-ПЕЖОТО или Ради-ФРЕНСКИЯ - 0888255577
Успех

- benzino
- Автомобил: VW Polo 86c
- Двигател: mix
Започнало е отстраняване на проблема. Искам да благодаря на всички, които се отзоваха! Големи сте! 

- djofar
- Автомобил: Golf 4 GTI
- Двигател: 1.9TDI ARL 2003
кажи кой и е майстора
- slaveiko67
- Автомобил: Golf 3 GT TDI
- Двигател: AFN 96g
Вчера след обяд се засякохме на Лидъл с едно Пежо,теглено на въже.Смешна гледка беше,замалко да скъсат въжето...Ама на кой ли не се е случвало...Предполагам,че е вашето.Ако ударите на дърво в сервиза,пишете тук!Може да окажа съдействие!А относно сервиза на Ради,мога да кажа само добри думи! 

- benzino
- Автомобил: VW Polo 86c
- Двигател: mix
djofar написа:кажи кой и е майстора
Момичето е потърсила помоща на няколко майстора, но кой не бил на работа поради някакви причини, кой нямал как да я поеме. В крайна сметка е намерила майстор и са започнали да отстраняват проблема, но така и не разбрах кой е.
slaveiko67 написа:Вчера след обяд се засякохме на Лидъл с едно Пежо,теглено на въже.Смешна гледка беше,замалко да скъсат въжето...Ама на кой ли не се е случвало...Предполагам,че е вашето.Ако ударите на дърво в сервиза,пишете тук!Може да окажа съдействие!А относно сервиза на Ради,мога да кажа само добри думи!
Тя каза, че всичко с превозването на колата е минало добре, но знаеш ли, жена все пак

Върни се в “ОФФ-Топик - други”