Мразя жълти коли
И аз направих сефтето.
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- teo_ss
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И аз направих сефтето.
Хайде и аз в клуба на блъснатите. Блъснат, разбира се от бакшиш. "Не те видях..."
е то верно поло-то малко ама, чак пък толкус. Леко се разминах - врата и калник.
Мразя жълти коли
Мразя жълти коли
- Nick_axe
- Автомобил:
- Двигател:
prj57 написа:Не искам да развалям темата, ама ако другия е виновен защо потърпевшия трябва да се "бръква" за каквото и да е????
Щото толкова плащат наШТе застрахователи - още повече при толкова стара кола.
Направи си една сметка - изчукване 2x50bgn минимум още 2x80bgn
за боя - да не би да дадат 400 лева
-
prj57
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Звучи ми странно, не ме разбирайте погрешно и аз работех в застрахователния бизнес но не в БГ. За мен решението е просто, отива се в гараж/сервиз, оценяват се щетите и другата компания плаща според частите необходими + труда..... кви са тия "не се знае дали ще му покрият всичко" оня греши, чупи на някой колата, застрахователя да плаща до стотинка, както е била колата преди инцидента.
-
devil_vas
- Автомобил: BMW 330Cd 261hp 591nm
- Двигател:
Pichaga написа:prj57 написа:Не искам да развалям темата, ама ако другия е виновен защо потърпевшия трябва да се "бръква" за каквото и да е????
защото ще оценят щетите и труда по експертна оценка и тя ще е по-ниска от реалната цена на частите и труда на човека...винаги става така при по-старите коли
зависи тези, които правят огледа, какво ще напишат. на мой приятел му удариха голфчето, ГО на виновния беше в ДЗИ. писаха доста щети, а той си е оправи за 150 кинта. от ДЗИ след това му дадоха 506 лева
само дето трябваше да чака, да си плати акта виновния или нещо подобно беше
Върни се в “ОФФ-Топик - други”