Побликувах една тема със заглавие" За Фолксваген" , в която по-надолу пиша, че продавам оригинални капачки за джанти на Фолксваген. По-късно се появява един тип - Joe, който проявява интерес към въпросните капачки. Говори ми за пазарене, но от нищо не личи да има способности да го прави. По-надолу пише отговор по темата, давайки ми препоръка да смена заглавието. Не ясно по какви причини за мен, аз го питам защо да го сменям.
Joe ми праща лично съобщение с някакъв параграф на форума, че заглавието трябва да бъде свързано с темата.
Е такъв смешник не бях виждал
Ако искате прочетете: http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=3871
Искам да ви покажа какво ми се случи
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Sport1.3
- Автомобил:
- Двигател:
Е кво искаш да ми кажеш, че преди да пиша дадена тема да обмисля подробно дали отговаря на членовете за примерно излъчване на заглавието и , че някой малоумник може да не го разбере?
Излагаш се
Излагаш се
Последна промяна от Sport1.3 на Чет 24 фев 2005 20:56, променено общо 1 път.
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
sport 1.3 прекарвам голяма част от времето си във форума в опит да подредя и направя разбираеми темите и заглавията-ако не обичаш да ти се налагат правила много е лесно-никой не те е вързал!
но правила ИМА и ти ще ги СПАЗВАШ защото по този начин изразяваш някакво уважение към другите които ги спазват изразявайки уважение към тебе.
сега си представи че аз постна тема "за кола" и вътре напиша че продавам...маслена помпа да речем.
и сега тя не ти трябва ама след месец-два изведнъж се оказва че ти трябва-дали за тебе или за познат-няма значение.
и какво сега? ще хукнеш да ровиш часове старите теми една по една и да гледаш какво беше, къде беше....
сещаш ли се?
тия неща не са измислени от нас за да сме ви шефове и шерифи.
ние го правим заради всички-за да е просто и удобно и да няма хаос.
така че ще те помоля ти самия да промениш заглавието на темата си с нещо което показва съдържанието й или темата ти ще бъде преименувана или още по лошо-изтрита въобще!
и за в бъдеще моля да се въздържаш от обидни епитети по отношение на който и да е от този форум-не забравяй че това е публично пространство и твоите простотии са достъпни на цял свят!
дано това те накара да се позамислиш.
поздрави.
но правила ИМА и ти ще ги СПАЗВАШ защото по този начин изразяваш някакво уважение към другите които ги спазват изразявайки уважение към тебе.
сега си представи че аз постна тема "за кола" и вътре напиша че продавам...маслена помпа да речем.
и сега тя не ти трябва ама след месец-два изведнъж се оказва че ти трябва-дали за тебе или за познат-няма значение.
и какво сега? ще хукнеш да ровиш часове старите теми една по една и да гледаш какво беше, къде беше....
сещаш ли се?
тия неща не са измислени от нас за да сме ви шефове и шерифи.
ние го правим заради всички-за да е просто и удобно и да няма хаос.
така че ще те помоля ти самия да промениш заглавието на темата си с нещо което показва съдържанието й или темата ти ще бъде преименувана или още по лошо-изтрита въобще!
и за в бъдеще моля да се въздържаш от обидни епитети по отношение на който и да е от този форум-не забравяй че това е публично пространство и твоите простотии са достъпни на цял свят!
дано това те накара да се позамислиш.
поздрави.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”