Помощ за татус
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Помощ за татус
Моля за малко помощ относно татус. Коя според вас е най-добра. И евентуално къде да я направя
- kriso_g
- Автомобил: MK4 1.8T
- Двигател: AUM
Re: Помощ за татус
без да се замислям избрах вариант 2
много е яка
за това къде да я направиш не мога да ти помогна..

много е яка

за това къде да я направиш не мога да ти помогна..

- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
Викторе, на дърти години за резил ше ставаш...
Звънни ми тия дни. Кърджилов младши ще ме води при един негов татуист. Можем да ходим заедно :)
ПП
И трите не ми допадат... ;)

Звънни ми тия дни. Кърджилов младши ще ме води при един негов татуист. Можем да ходим заедно :)
ПП
И трите не ми допадат... ;)
-
- Автомобил: Mercedes 200E W124
- Двигател: 2.0 16V M111.940
Щом не си сигурен какво искаш, по-добре не си прави нищо. Не се знае - утре ще ти омръзне, но кожата си няма как да махнеш.
П.П. Извинявам се за хейтърското мнение.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Гласувах за втори номер, ама и той не ме кефи, просто най-малко ме дразни. Само тия трите ли намери? Или тия трите ти допадат най-много?
- predat0r
- Автомобил: Mercedes-Benz W203
- Двигател: C270CDI
Eunos написа:Щом не си сигурен какво искаш, по-добре не си прави нищо. Не се знае - утре ще ти омръзне, но кожата си няма как да махнеш.

- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
predat0r написа:Eunos написа:Щом не си сигурен какво искаш, по-добре не си прави нищо. Не се знае - утре ще ти омръзне, но кожата си няма как да махнеш.
![]()
![]()
Баш на него не му давайте акъл какво да си прави и какво не дори да е и да не е сигурен.. :)
Vizor написа:predat0r написа:Eunos написа:Щом не си сигурен какво искаш, по-добре не си прави нищо. Не се знае - утре ще ти омръзне, но кожата си няма как да махнеш.
![]()
![]()
Баш на него не му давайте акъл какво да си прави и какво не дори да е и да не е сигурен.. :)
...ами явно темата създава неправилното впечатление,че има нужда от акъл ;)
иначе гласувах за 2...на същото място
- lubo007
- Автомобил: GOLF 5 TDI
- Двигател: BKC
вариант 2, но според мен с по добра светлосянка (повече ще испъкне и ще е по реалистична)
ДА СНИМАШ КОГАТО Я НАПРАВИШ!!!
ДА СНИМАШ КОГАТО Я НАПРАВИШ!!!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Баш пък ти леко се изложи с това си мнение - щом е пуснал тема с въпрос, значи очаква отговори, а всеки може да отговори така, както смята за добре.Vizor написа:Баш на него не му давайте акъл какво да си прави и какво не дори да е и да не е сигурен.. :)
Инак аз винаги съм смятал, че, когато човек не е сигурен какво точно иска, е по-добре първо да си изясни преди да действа.
Eunos написа:Щом не си сигурен какво искаш, по-добре не си прави нищо. Не се знае - утре ще ти омръзне, но кожата си няма как да махнеш. ...

- bobo7
- форумно КГБ
- Автомобил:
- Двигател: AGN
- Контакти:
измисли си твоее....
- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Татуса е нещо лично...
Всеки има вкус, предпочитания и т.н.
Не бих си направил татуировка по снимка (точно заради горе написаното), а и какво значение има мнението на другите ?!
Съвета който мога да дам е да избереш тези снимки и рисунки които ти допадат и да отидеш при добър татуист и да опиташ да обясниш какво искаш... той от своя страна ще обясни какво може да стане и как да се направи и ще направи евентуално рисунка и те така
Всеки има вкус, предпочитания и т.н.
Не бих си направил татуировка по снимка (точно заради горе написаното), а и какво значение има мнението на другите ?!
Съвета който мога да дам е да избереш тези снимки и рисунки които ти допадат и да отидеш при добър татуист и да опиташ да обясниш какво искаш... той от своя страна ще обясни какво може да стане и как да се направи и ще направи евентуално рисунка и те така
Моят съвет е да намериш човек, който може да рисува, а не само да прекопира.В този случай ще имаш възможност да си дадеш идеята и той,с твоя помощ, да я доразвие така че да е уникална за теб. Ако ще ти е първи съветвам да го направиш на място, което трудно виждаш. Иначе има опасност да ти омръзне.Доколкото разбирам си сигурен че искаш,а несигурността идва от точния модел. Ако не е точно така изчакай докато си изясниш желанието, за да не съжаляваш. И да знаеш,че без една може, но само с една - НЕ
Аз към момента съм на номер 9 

- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
los_tigros написа:Моят съвет е да намериш човек, който може да рисува, а не само да прекопира.В този случай ще имаш възможност да си дадеш идеята и той,с твоя помощ, да я доразвие така че да е уникална за теб. Ако ще ти е първи съветвам да го направиш на място, което трудно виждаш. Иначе има опасност да ти омръзне.Доколкото разбирам си сигурен че искаш,а несигурността идва от точния модел. Ако не е точно така изчакай докато си изясниш желанието, за да не съжаляваш. И да знаеш,че без една може, но само с една - НЕАз към момента съм на номер 9
Ще подкрепя това мнение с две ръце :)
Иначе офертата ми продължава да е в сила. В петъка водих жената. От септември се почвам/продължавам аз. Имам стари татуси за оправяне и доразвиване. В общи линии планирам цяла зима да се занимавам с тези неща. Ако искаш ми звънни, човека е много точен, рисува отлично и работи много чисто и професионално. Става въпрос за студио, не е някакъв номад татуист :)
Върни се в “ОФФ-Топик - други”