Регистрация в partslink24.com

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
stensyto
Автомобил: VW TOURAN 1.9 DSG 2006
Двигател: BKC

Регистрация в partslink24.com

Мнениеот stensyto » Пон 16 сеп 2013 11:53

Здравейте. Имам молба ако някой се е регистрирал в partslink24.com да каже каква карта е ползвал за разплащане. Опитахме да регистрираме един приятел, но нещо не успяхме. Съмняваме се картата не е оторизирана от банката или е просто неподходяща. В сайта пише, че за регистрация могат да се ползват American Express, MasterCard и VISA. Да но дебитна или кредитна. Има ли значение според вас. Определено за България трябва да е MasterCard или VISA. Оторизацията на картата в банката ли става или на банкомат (май от тук - Други услуги - Плащане чрез Интернет - Разрешаване). Тук особенното е, че ако се избере срок от 1 година в сайта, се дърпат автоматично парите (23,80 евро) всеки месец на определена дата. Все си мисля, че за да могат да си дърпат ей така всеки месец трябва да има някакво разрешение. Сайта е хубав, защото при регистрация може да се отсяват частите по рамата на автомобила. Данните от регистрацията могат да се ползват и в ЕТКА 7.4. Благодаря ако някой може да помогне!

Потребителски аватар
Barboukov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Регистрация в partslink24.com

Мнениеот Barboukov » Пон 16 сеп 2013 14:58

Ако имаш Visa Electron дебитна карта пробвай. Има вероятност да стане. В 2-3 сайта съм попадал на тип карти AE, Mastercard и Visa, но приемат и електрона... Единствените Visa Electron, които не стават за интернет разплащания са на ОББ с първи 6 цифри 4333 26 и 4333 27... Поне до преди 3 месеца не се приемаха от нито един от сайтовете, които ползвам...

Върни се в “ОФФ-Топик - други”