Идва ред за слагане на зимните гуми и се оглеждам какви да си купя. Размера е 185/65/R15 . Днес в Голямата гума във Варна момчето ми каза,че Дайтон била много хубава гума,а и цената и ми хареса 84лв. с монтажа .От Медина мед ми дадоха цена 102лв за Клебер.Примекс го прескачам ,че не ме кефят с цените си.Карал съм с Клебер старата си кола и бях доволен. Държа гумата да е хубава и мека и с твърди страници понеже като знам какви дупки зейват през зимата в града ни ми се плаче.Незнам дали си струва да рискувам с този Дайтон или да си взема Клебера.Затова ако има някой който е карал с зимни гуми Дайтон да сподели как са? А и кой на какви гуми се е спрял.
Проста сметка 4 броя Клебер са 408лв. 4 броя Дайтон са 336лв. Разликата от 72лв дали си заслужава.
Избор на зимни гуми !
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- plamen-roni
- Автомобил: SEAT EXEO TDI
- Двигател: CAGC-2010
- GuLiVeR
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Избор на зимни гуми !
колега първо си помисли кое е по важно разликата от 10-15 лева на гума (от скапано до що годе добра)или сигурността ти и на семеиството ти ако имаш, и този дайтон го забрави че съществува тва е голем боклук 100 пъти по добре е клебера,тук ще ти се изрзят всякакви мнения ,кои карал с едни гуми и вече са супер за него само че тои през живота си е карал примерно само с тигар и дебица примерни и това му е базата за сравнение,но този клас гуми аз лично ги избягвам предпочитам да дам вместо по 80лв на гума по 100 и да знам че,няма да тсанат на дърво след първата зима и да се изкривят,но това си е мое мнение,всеки сам избира дали за 10 лева ще прави ламарини или недай си боже да стане нещо по лошо, в крайна сметка всеки сам решава 

- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Имам колеги с дайтон, летни гуми! Не можаха да изкарат и 1 сезон! Адски непрактична гума! И аз съм за клебера! 

Последна промяна от my heart iS iCe на Нед 06 окт 2013 17:19, променено общо 1 път.
- plamen-roni
- Автомобил: SEAT EXEO TDI
- Двигател: CAGC-2010
Разлика от 10-20лв на гума не е проблем просто се замислих дали Дайтон е хубава зимна гума.
-
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
- GuLiVeR
- Автомобил:
- Двигател:
значи даитон тигар корморан дебика тва са клас скапани евтини гуми дебиката става за един сезон и се молиш да не се изкриви и твърдо не за тези марки аз си взех hankook w442 води се среден клас гума и е в списака с препоръчителни според теста на адак2013/2014 за зимни гуми иразликата от горепосочените марки и тази в цената е 12лева
- ilia_d008
- Автомобил: VW Golf III GTI
- Двигател: ABF 1995
За тия пари и твоя размер имаш голям избор,разгледай сайтовете за гуми!
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Тя темата за зимни гуми стана близо 200 страници май......
Върни се в “ОФФ-Топик - други”