VWGT написа:7=(7-7)/7+7
velinsl написа:а не може ли просто 7=7, защо всичко трябва да е сложно.
Интересна е темата.
mely написа:velinsl написа:а не може ли просто 7=7, защо всичко трябва да е сложно.
Интересна е темата.
Трябва да използваш и четирите седмици.Задачата беше да се изразят числата от 1-10 с тези четири седмици и знаците + - : х скоби и = .Лапетоги направи другите с моя помощ ама пусто тези не можах.Хич не ми дойде на ума че седмиците могат да се ползват сато двуцифрено число.
Щерката е 5 клас![]()
ама задачи а.По наше време нямаше такова нещо .Ако знаете какви работи учат в 5 клас и как е обяснено в учебника.....с какви изрази ,направо ми идва да ги взривя.На 5 ден от започване на училище ги лепнаха с тестове - по каквото ви дойде на ума.Абе луда работа.4 часа английски 5часа български
DrugiaBliznak написа:
П.П. А това,че много хора ще се взират съсредоточено да ми търсят правописна грешка е още по-безценно.
DrugiaBliznak написа:
П.П. А това,че много хора ще се взират съсредоточено да ми търсят правописна грешка е още по-безценно.
icefire написа:DrugiaBliznak написа:
Адмирации за коректното изказване. Без да се взирам ще кажа, че правопини грешки нямаш, само че след пунктуационните знаци липсват интервалите. Това обаче не е правописна грешка, така че печелиш :)
...
DrugiaBliznak написа:Нека нека,за добро е.Езика винаги ще ти отвори врати в чужбина,а и не само.А да се научиш да пишеш на български език правилно и без правописни грешки е безценно.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 40 госта