ПИТАНЕ ЗА ЕДИН ФИЛМ
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- gti_forever
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ПИТАНЕ ЗА ЕДИН ФИЛМ
МОЛЯ ВИ, НЯКОЙ ДА ПОМОГНЕ!ТРЯБВА МИ ЗАГЛАВИЕТО НА ЕДИН РУСКИ ФИЛМ-В НЕГО СЕ РАЗКАЗВА ЗА ЕДИН ЧОВЕК,КОЙТО ПИЯН ОБЪРКА САМОЛЕТА И ПРИСТИГНА В ДРУГ ГРАД,НАМЕРИ СЪЩИЯ КАТО НЕГОВИЯ БЛОК И СЪЩИЯ АПАРТАМЕНТ,САМО ЧЕ ТАМ ЖИВЕЕШЕ НЯКАКВА МАДАМА.ИСТОРИЯТА СЕ РАЗВИВАШЕ ПО НОВА ГОДИНА. НАКРАЯ, МИСЛЯ ЧЕ СЕ ВЛЮБИХА ДВАМАТА.И ОЩЕ НЕЩО-УЧАСТВА ЛИ ТОЗИ ФИЛМ В ПОРЕДИЦАТА НА В-К ТРУД С РУСКИ ФИЛМИ ОТ МИНАЛАТА ГОДИНА?
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
Моля те, не пиши с големи букви - това означава, че викаш (крещиш). Разбирам, че имаш някакъв зор във връзка с този филм, ама чак пък толкова ...
Мисля, че се сещам за този филм, който беше сериен май (след някой друг час може и да се сетя за заглавието), но доколкото се сещам, не участваше във въпросната поредица на в. Труд.
П.П. Колегите са ме изпреварили. Руско заглавие - "С легким паром, или ирония судьбьi"
Успех !
Мисля, че се сещам за този филм, който беше сериен май (след някой друг час може и да се сетя за заглавието), но доколкото се сещам, не участваше във въпросната поредица на в. Труд.
П.П. Колегите са ме изпреварили. Руско заглавие - "С легким паром, или ирония судьбьi"
Успех !
Върни се в “ОФФ-Топик - други”