LILO&STICH написа:Ами гледай сега,това си е направо създаване на нов продукт,затова искат да се направи това.
А и обекта е нов,което налага проверка на РИОКОЗ,за да може да им се издаде становището за работа

Така е, за първи път и е и просто не знаеше от къде да тръгне, нямаше фирма, нямаше адвокат, нямаше счетоводител, нямаше нищо, само едно стискане на ръце между двама чужденци в центъра на София и те така. Лека по лека нещата се наредиха, тия от РИОКОЗ никой не се сетил за тях, но нещата са поправими и ще се оправят.
А и балдъзето не уме да се изрепчи и да излъже нещо или някой, а пък на мен информацията ми идва грешно и те така станал развален телефон.
Сега последно, суровините са произведени в ЕС, минават извън него и идват тук, имат си немския сертификат за безопасност съгласно директивите, просто трябва да се преведат документите и да се легализират мисля. Големия проблем бил смесването, т.е водели ги като производители и от там произтичали другите документи които трябвало да се извадят като за ново производство. Аз ако бях щях да кажа че това в тубите е готово, само го разливам по шишетата, ама балдъзата никога няма да каже такова нещо и така.
За момента нещата май се нареждат и поне за сега не мога да помогна с нищо повече.
П.С Мите големо Благодарско за све