за феновете на Guns n' Roses
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- blue_shadow
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- zloqq
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
blue_shadow написа:Meти написа:Гънсер Ройсерс са добри!
В този тон бих казал "Гъз и рози са добри"... в рамките на майтапа де![]()
Иначе велика група, но уви не съществуваща отдавна
Грешиш колега! На 27.11.2006 бях на концерт! Ще имат и нов албум "Chinesse Democracy". Вярно е, че само Аксел е от старата банда, а всичко останало е ново попълнение, но мога да те уверя, че на концерта песните бяха все едно ги слушаш в стария състав! Държат фронта

- ANDREYO
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Брат прав си концерта е велик новия ,но малко звученето е по различно и солото на китараъа е малко по друго от това на което сме свикнали иначе свирят момчетатаzloqq написа:blue_shadow написа:Meти написа:Гънсер Ройсерс са добри!
В този тон бих казал "Гъз и рози са добри"... в рамките на майтапа де![]()
Иначе велика група, но уви не съществуваща отдавна
Грешиш колега! На 27.11.2006 бях на концерт! Ще имат и нов албум "Chinesse Democracy". Вярно е, че само Аксел е от старата банда, а всичко останало е ново попълнение, но мога да те уверя, че на концерта песните бяха все едно ги слушаш в стария състав! Държат фронтаМузиката си е една и съща, вокала също... Абе беше супер изкараване! Малко ме издразни Себастиан Бах - подгряваше естественно той... Но си заслужаваше чакането, въпреки, че излязоха чак в 23:15 (трябваше в 22). Но свириха без почивка до 02:00
Върни се в “ОФФ-Топик - други”