Колеги вчера пробвах да си купя гуми от Диана, но ми казаха ,че картата която нося - бизнес клуб - БУЛТРАКО АД не била поименна, а те в момента работили само с такива и не мога да ползвам 25% отстъпка
Трябвало да нося златна карта Мтел - http://www.mtel.bg/tsentrove-za-gumi-diana
Или да монтирам гумите при тях , но джантите не са при мен и трябва да взема само гуми...
Може ли някой да съдейства с такава карта за 1 час тази вечер примерно...
Карта за отстъпка в център за гуми Диана
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Карта за отстъпка в център за гуми Диана
Същата отстъпка няма ли да я получиш, ако поръчаш онлайн?
- Damianski
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AFT
Да, получавам я с онлайн поръчка, но веднъж вече с онлайн поръчка ми пратиха дот 2011 Не от Диана,но не ми се рискува...
- rexpitbul
- Автомобил:
- Двигател:
Damianski написа:Да, получавам я с онлайн поръчка, но веднъж вече с онлайн поръчка ми пратиха дот 2011 Не от Диана,но не ми се рискува...
В диана и на място да отидеш пак гледат да ти пробутат стар дот . Много ниско ниво на обслужване и отношение към клиентите. За дианата посока Богооров са ми изживяванията, въпреки това пак гледам имат опашки с клиенти

-
- Автомобил:
- Двигател:
Ама насила ли те карат да ги вземеш? Бой, докато не си тръгнеш с тях?rexpitbul написа:В диана и на място да отидеш пак гледат да ти пробутат стар дот . ...
Хайде малко по-сериозно!
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
То пък да кажеш че са избили рибата с цени че да се наредиш да купуваш от тях,а за отоношението към клиентите ми се струва че всички колкото са "по-големи" и лъскави толкова повече ги "боли фара" как ще те обслужат,народ много и да не си доволен клиенти няма да спрат да идват, що да не пробваме на балъците първо да пробутаме ония тригодишните дървета....пък ако мине 

- Damianski
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AFT
Гумите ги купих снощи със карта от Ауди клуб благодарение на колегата Becko_TDI
. Вместо за 103 лева бройката ги взех за 77 лева което мисля че е доста добра цена. Относно обслужването вярно са ръбаци ( на околовръстното близко до симеоновско шосе) Дадоха ми хубав дот 2613 , гумите са пресни :)
Наистина има нещо вярно, че колкото по-вървежен става бизнеса на един или група хора, толкова по-неправилно се държат към хората които са им помогнали да стигнат до там (специално в България) Явно забравят от къде са тръгнали и се чувстват богове.

Наистина има нещо вярно, че колкото по-вървежен става бизнеса на един или група хора, толкова по-неправилно се държат към хората които са им помогнали да стигнат до там (специално в България) Явно забравят от къде са тръгнали и се чувстват богове.
rexpitbul написа:Damianski написа: Много ниско ниво на обслужване и отношение към клиентите.
Ако беше само това можеше да го преглътнем.

Проблемът е, че част от гумите им идват от едни съмнителни складове, които не са на производителите или главните дистрибутори в Европа. Въпросната информация е неофициална и да не се тълкува, като обвързваща.
-
- Автомобил: Polo 6C
- Двигател: DAJA
И монтажа им е калпав. Препоръчвам на всички ако от там си купят гуми, да си ги монтират другаде.
А по поръчка през интернет, можеш да ги вземеш на място и като видиш че са стари - отказваш.
Даже и да ти ги доставят, имаш пълното право да ги върнеш (ако не си ги монтирал) и те трябва да ти възстановят парите.
А по поръчка през интернет, можеш да ги вземеш на място и като видиш че са стари - отказваш.
Даже и да ти ги доставят, имаш пълното право да ги върнеш (ако не си ги монтирал) и те трябва да ти възстановят парите.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”