Ето я и самата история :
Не бих го нарекъл и колега но все пак колегата беше пуснал обява,че купува задни пружини.Писах му направихме сделка каза да му ги пратя по Еконт и му ги пратих на 17.12.2013г.Обадих му се 3-4 пъти от които дигна само 2 пъти и го питах какво става колега и той ми каза "а бе имам работа ама ще ги взема довечера на 18.12.2013г." На следващият ден му се обаждам пак и ми вика колега купих друг голф не ми трябват пружините на 19.12.2013г.И днес пуснах разпореждане да ми ги върнат и да платя 15лв. ЗАРАДИ ТАКИВА НЕКОРЕКТНИ ПОТРЕБИТЕЛИ АМАН ВЕЧЕ !!!
ИНФОРМАЦИЯ : Дейвид Борисов Борисов гр.Дупница тел. 0894218948

НЕкоректен потребител Pasat B3 2E
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- mastersound
- Автомобил: Vw Golf 3
- Двигател: 1.9 TDI 1Z
- vinixxx
- Автомобил: Seat Altea
- Двигател: BJB
Re: НЕкоректен потребител Pasat B3 2E
кажи потребителското му име 

vinixxx написа:кажи потребителското му име
Не четеш ли колега...в заглавието го пише
http://www.vwclub.bg/forum/memberlist.php?mode=viewprofile&u=163412
Много неприятен случай защото и не мен ми се е случвало, но в по-лека форма. Вече бях предал пратката в офиса на Еконт и получателят ми звъни да ме уведоми, че успял "случайно" да намери частта и да съм се оправял. Благодарение на професионализма на момчето от Еконт на другия ден ми върнаха пратката без да плащам.
Най-неприятното е, че таксата по наложения платеж също се удържа от изпращача, което противоречи на всякаква логика.
Би било добре куриерските фирми да въведат своеобразна застрахователна такса срещу такива некоректни типове за да не се плаща пълната стойност на доставката в двете посоки плюс таксата за наложения платеж.
Най-неприятното е, че таксата по наложения платеж също се удържа от изпращача, което противоречи на всякаква логика.

Би било добре куриерските фирми да въведат своеобразна застрахователна такса срещу такива некоректни типове за да не се плаща пълната стойност на доставката в двете посоки плюс таксата за наложения платеж.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”