радио1 се извини че е подало заблуждаваща информация. пияният шофьор не бил на маршрутката, а на лекия автомобил. Извинявам се и аз.
Съжалявам, че трябва да отворя нова тема за да се извиня, но г-н Модератърът е намерил нещо нередно в предишната.
пияният шофьор не бил на маршрутката
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- stanimir
- Автомобил:
- Двигател:
Re: пияният шофьор не бил на маршрутката
Rumen написа:радио1 се извини че е подало заблуждаваща информация. пияният шофьор не бил на маршрутката, а на лекия автомобил. Извинявам се и аз.
Съжалявам, че трябва да отворя нова тема за да се извиня, но г-н Модератърът е намерил нещо нередно в предишната.
Ок, тенкс за пояснението))
Иначе - господин модератора много обича да заключва теми,да,и аз се учудих защо твоята бе заключена, а къд епо-големи спамове седят и стават столистници.
Освен това, според мен абревиатурата на този форум не изключва да лафим за "Държавна политика и закони", защото на това основание видях,че беше заключена темата

но-инааче дайте нещо по-петъчно!
- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
Сега нещата в нашата мила родина са "мноо лабави"!Братовчед ми е в Кипър и ми каза че глобата за без колан и за говорене по телефона по време на шофиране,там е 200 кипърски лири(заплатата му е 500лири)!!!
Сега промяната на Закона за движение по пътищата,която още не е приета е доста сурова!!!Предвиждат се да се увеличат глобите доста-особено за неспазване на ограничението на скоростта(особено в населено място),за шофиране в нетрезво състояние и т.н.
Сега промяната на Закона за движение по пътищата,която още не е приета е доста сурова!!!Предвиждат се да се увеличат глобите доста-особено за неспазване на ограничението на скоростта(особено в населено място),за шофиране в нетрезво състояние и т.н.
Според мен изключително високите глоби не винаги са решение на проблема. Въпреки, че тук битува тезата "А бе Българина не го ли удариш през пръстите или в портмонето - от дума не разбира". Всеки ще предпочете да "изпусне" 50лв. на задната седалка на патрулката и да се размине вместо 100лв. глоба и незнам си колко точки от талона. И оня от патрулката дето стои в слъце, студ, сняг и пек за 500лв. - и него го разбирам - и той надали няма да се поддаде на изкушението (да има и единици дето няма да го направят).
Аз например мога да споделя нещо което докъто не го видях не ми е и минавало през акъла, че може да се случи: Собственият ми баща - пътуваме за провинцията, винаги се вози на задната седалка - тоя човек посмъртно неможеш го накара да сложи колан. Правил съм му бележка, плашил съм го, че вече който е без колан - той си плаща глобата - не разбира от дума. За предупреждението "А бе, баща ми, гледаш на магистралата фиркам с 150-160, ако трябва да спра внезапно знаеш ли че през тавана ще изхвърчиш...?", няма к'во да говоря -все едно нищо. От едното влязло, от другото излязло. Докъто ... докъто един ден не се загледа в едно филмче по National Geographic, Discovery или нещо такова. Филмчето сигурно доста от Вас са го гледали - за сигурността на Volvo, тестовете и изследванията които правят. Та там показаха какво става с едно "тяло" 75кгр. на задната седалка което не е "вързано" ... Е от тогава стария и в града си слага колан.
Та мисълта ми е, че високите глоби, при сравнително ниските доходи на правораздавателните (контролните) органи надали ще гарантират значителна промяна в поведението на водачите на пътя. По-скоро са предпоставка за корупция (онази с която всеки ден се сблъскавме). Но една добра "възпитателна работа" онагледена с подходящи материали - уверен съм, че няма да навреди.
Аз например мога да споделя нещо което докъто не го видях не ми е и минавало през акъла, че може да се случи: Собственият ми баща - пътуваме за провинцията, винаги се вози на задната седалка - тоя човек посмъртно неможеш го накара да сложи колан. Правил съм му бележка, плашил съм го, че вече който е без колан - той си плаща глобата - не разбира от дума. За предупреждението "А бе, баща ми, гледаш на магистралата фиркам с 150-160, ако трябва да спра внезапно знаеш ли че през тавана ще изхвърчиш...?", няма к'во да говоря -все едно нищо. От едното влязло, от другото излязло. Докъто ... докъто един ден не се загледа в едно филмче по National Geographic, Discovery или нещо такова. Филмчето сигурно доста от Вас са го гледали - за сигурността на Volvo, тестовете и изследванията които правят. Та там показаха какво става с едно "тяло" 75кгр. на задната седалка което не е "вързано" ... Е от тогава стария и в града си слага колан.
Та мисълта ми е, че високите глоби, при сравнително ниските доходи на правораздавателните (контролните) органи надали ще гарантират значителна промяна в поведението на водачите на пътя. По-скоро са предпоставка за корупция (онази с която всеки ден се сблъскавме). Но една добра "възпитателна работа" онагледена с подходящи материали - уверен съм, че няма да навреди.
- Nick_axe
- Автомобил:
- Двигател:
Rumen написа: Докъто ... докъто един ден не се загледа в едно филмче по National Geographic, Discovery или нещо такова. Филмчето сигурно доста от Вас са го гледали - за сигурността на Volvo, тестовете и изследванията които правят. Та там показаха какво става с едно "тяло" 75кгр. на задната седалка което не е "вързано" ... Е от тогава стария и в града си слага колан.
е те това филмче мен ме убеди да си слагам колана и го слагам ВИНАГИ

Върни се в “ОФФ-Топик - други”