Голф = Селянин?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
ChernoGTI
Автомобил:
Двигател:

Голф = Селянин?

Мнениеот ChernoGTI » Нед 18 мар 2007 2:56

Привет на сички фенове :D Нека зачекна с едрия си нокът на дъртия пръст една мн. странна за мен съпоставка : "Голф = Селянин".Незнам дали сте забелязали или сте обърнали внимание на това но има мн. хора за които този които кара Голф е селянин :shock От къде тази логика...! От къде таз велика мисъл....Софокъл би се хванал за м*дите ако чуе!Наскоро отворих едно саитче за клипчета.там потърсих нещичко за моя любим Голф 2 ........и намерих .Но се учудих от коментарите под почти всяко филмче за голф или сварзано с такъв: "Ба мани го тоя голф , само за из нивите" , "Ха тоз с тоя Голф само подсказва че е селянин" и т.н. и т.н. Но тъи като съм нахалек като муха през лятото се зачекнах за един от тези "граждани" с въпроса : "Били обяснил от къде тази мисъл" И получих отговор от сорта на "незнам , така се казва" поне няколко пъти а след това такива "п**ераст , селянин да ти е*а маи**та*" и т.н. И теи като съм мн спокоен :mad: и съм добра душа :evil: реших просто да не отвращам с същите бисери :074: :076: :a boi de а му казах кратко и ясно за дочуване " Да ти :seeex Маиката"......Затова реших да потърся отговор при надявам се интелигентни и разбрани хора ....Моля отговорете на въпроса ми така зададен.....:"Голф=Селянин"...........................П.С. Вдъхнових се да пиша и ако ви се стори така все едно сам го писла пиян ..... е ми че може и да съм :P Хлъц Наздраве :drunk

Потребителски аватар
snoopgod
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот snoopgod » Нед 18 мар 2007 3:11

има време до петък :да: :drinking: mhihi mhihi

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Нед 18 мар 2007 6:40

Темата е дискутирана 1000+ пъти, включително ако беше погледнал по - долу, щеше да видиш една с подобно заглавие, която е заключена. По същите причини и тази :lock:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”