Какво имаше днес на Орлов мост?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
feat
Автомобил: VW Golf II
Двигател:

Какво имаше днес на Орлов мост?

Мнениеот feat » Пет 16 мар 2007 23:16

Здравйте, реших да питам тук кавко се снимаше днес м/у 17:00 и 19:00 часа на орлов мост? Нямаше такова нечовешко задръстване....колите минат малко насред орлов мост някъв катаджия ги спираше и те излизаха от колите си стоят малко пак влизат и тръгват....и общо взето 30 мин си загубих в висене насред пътя...някои има ли сведения по върпоса?

Потребителски аватар
holy_man
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот holy_man » Съб 17 мар 2007 1:15

И аз минах от там в този интервал от време снимаше се нещо,но нямам никаква представа какво .Вероятно някоя реклама :)

Потребителски аватар
Huizel
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Какво имаше днес на Орлов мост?

Мнениеот Huizel » Съб 17 мар 2007 1:39

feat написа:Здравйте, реших да питам тук кавко се снимаше днес м/у 17:00 и 19:00 часа на орлов мост? Нямаше такова нечовешко задръстване....колите минат малко насред орлов мост някъв катаджия ги спираше и те излизаха от колите си стоят малко пак влизат и тръгват....и общо взето 30 мин си загубих в висене насред пътя...някои има ли сведения по върпоса?

Имаше лек удар по надолу,едната в най лява лента другата кола беше в средна лента.И зареди това беше цялата дандания.И аз отвисех 30 мин в това задръстване.След 2 часа пак минах оттам същата работа,само,че колите бяха преместени в най дясна лента.Абе мани мизерия.

Потребителски аватар
Милослав
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Милослав » Съб 17 мар 2007 8:28

Не знам какво е имало обаче беше ЛУДНИЦА.Леки почуквания, изгаснали коли и бутащи ги собственици...На всичкото отгоре един се опита да ми отнесе предницата, защото го засече някакъв калъф - добре че го заподозрях от по-рано и голфето спира...Няма такава лудница никъде другаде хора - сигурен съм!
Има много повече трафик, но такъв манталитет и толкова нерви и желание да засечеш и "прецакаш" другия и афинитет към удар с колега няма никъде.

Потребителски аватар
maistora_1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maistora_1 » Съб 17 мар 2007 11:48

а ве задръстването почваше май от окръжна болница :)
добре че аз префърчах от ТВ кулата към горубляне :P

Потребителски аватар
The_King
Автомобил:
Двигател:

1

Мнениеот The_King » Съб 17 мар 2007 11:53

Ееее не свикнахте ли вече със столичните задръствания,лично аз виждам нормален трафик по улиците единствно събота и неделя и по празниците :yeaha:

Потребителски аватар
neon
Автомобил: S3
Двигател: BAM

Мнениеот neon » Съб 17 мар 2007 21:36

Имаше И МАЧ! :?

Върни се в “ОФФ-Топик - други”