Какво имаше днес на Орлов мост?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- feat
- Автомобил: VW Golf II
- Двигател:
Какво имаше днес на Орлов мост?
Здравйте, реших да питам тук кавко се снимаше днес м/у 17:00 и 19:00 часа на орлов мост? Нямаше такова нечовешко задръстване....колите минат малко насред орлов мост някъв катаджия ги спираше и те излизаха от колите си стоят малко пак влизат и тръгват....и общо взето 30 мин си загубих в висене насред пътя...някои има ли сведения по върпоса?
- Huizel
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Какво имаше днес на Орлов мост?
feat написа:Здравйте, реших да питам тук кавко се снимаше днес м/у 17:00 и 19:00 часа на орлов мост? Нямаше такова нечовешко задръстване....колите минат малко насред орлов мост някъв катаджия ги спираше и те излизаха от колите си стоят малко пак влизат и тръгват....и общо взето 30 мин си загубих в висене насред пътя...някои има ли сведения по върпоса?
Имаше лек удар по надолу,едната в най лява лента другата кола беше в средна лента.И зареди това беше цялата дандания.И аз отвисех 30 мин в това задръстване.След 2 часа пак минах оттам същата работа,само,че колите бяха преместени в най дясна лента.Абе мани мизерия.
- Милослав
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Не знам какво е имало обаче беше ЛУДНИЦА.Леки почуквания, изгаснали коли и бутащи ги собственици...На всичкото отгоре един се опита да ми отнесе предницата, защото го засече някакъв калъф - добре че го заподозрях от по-рано и голфето спира...Няма такава лудница никъде другаде хора - сигурен съм!
Има много повече трафик, но такъв манталитет и толкова нерви и желание да засечеш и "прецакаш" другия и афинитет към удар с колега няма никъде.
Има много повече трафик, но такъв манталитет и толкова нерви и желание да засечеш и "прецакаш" другия и афинитет към удар с колега няма никъде.
- maistora_1
- Автомобил:
- Двигател:
- The_King
- Автомобил:
- Двигател:
1
Ееее не свикнахте ли вече със столичните задръствания,лично аз виждам нормален трафик по улиците единствно събота и неделя и по празниците 

Върни се в “ОФФ-Топик - други”