Брезел,здравей! Искам да те питам относно едни чипчета за ей тези два мотора които по долу ще ти постна! Значи кахъра е следния,скоро ще си сменям возилото и искам да ми кажеш от личен опит кое от двете(читави екземпляри) си заслужава повече- 1.9ТДИ 90коня или 1.8 И 90коня(при положение,че който и да е от двата ще се чипосват)!
Намерих тук от един наш известен магазин за такива авто-екстри следната информация за чиповете и на двата модела:
1)http://snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=2443527
2)http://snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=2443528
Реално постижими ли са тези стойности след чипосването, и ако се взимат от теб чипчетата на каква цена са! Ако може и малко лични разяснения по доставката и плащането!
БЛАГОДАРЯ ТИ ПРЕДВАРИТЕЛНО! ЛЕК ДЕН!
Въпрос към Brezel !
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Golf_Blade
- Автомобил: 1996- BMW 316 Compact
- Двигател: M43B16
- Golf_Blade
На ЛС не ми отговаря и затова съм го сложил като тема,на видно място! И ако няма кво да кажете моля подминете темата защото ни един от двама ви не се казва Брезел! Има и по малоумни теми от тази,а и ме интересува неговото мнение по въпроса не вашето ! Самия отговор на въпроса ми трябва много, ако не си личи от написаното да ви го обясня по просто!
П.П.Благодаря предварително! Без повече спам! Ако има някой обективно и реално мнение по въпроса тогава да пише, а не да си прави бройка в мненията!

П.П.Благодаря предварително! Без повече спам! Ако има някой обективно и реално мнение по въпроса тогава да пише, а не да си прави бройка в мненията!

- group®
- Темерут
- Автомобил: Passat B8 Alltrack
- Двигател: DFCA
Няма к'во да се нервиш!
Съвсем скоро си писах с брезел и ми отговори веднага след като можеше. Тоест от темата ти няма смисъл. Много по-верочтно е да види ЛС отколкото темата ти. От нерви няма смисъл още повече, че наистина си помислих че си се объркал
едит(сега видях): И точно ти да ми говориш за бройки в мненията ... Аре забавлявай се
Съвсем скоро си писах с брезел и ми отговори веднага след като можеше. Тоест от темата ти няма смисъл. Много по-верочтно е да види ЛС отколкото темата ти. От нерви няма смисъл още повече, че наистина си помислих че си се объркал

едит(сега видях): И точно ти да ми говориш за бройки в мненията ... Аре забавлявай се
- Golf_Blade
Върни се в “ОФФ-Топик - други”