Темата е - кацаш на един остров. Голям истински остров, с пътища, квартали, пресечки, паркинги .. всичко! Та .. кацаш с $200 000, рентваш си една кола (SLK55AMG примерно), за да отидеш до агенция за недвижими имоти, откъде си купуваш къща според джоба, после си купуваш едно возило да си джиткаш - аз си взех Alfa Romeo GT 3.2 (любим мой автомобил) и си бръмчиш като пич. Има различни състезания, от които печелиш кинти. Аз се направих на хитър и минах едно и също 15 пъти, та сега съм със 100 000$ в джоба. Най-хубавото нещо е, че целия остров е осеян с дилъри на екзотични марки - Wiesmann, Pagani, Noble, Lamborghini, Maserati, Ferrari .. и тем подобни включително и VW, където има едно W12 Coupe и Golf V R32 . Отделно има дилъри с класически автомобили Lambo Miura, E-Type Jag .. По мой изчисления километража, които навърташ на собственото си возило е направо реален. Имаш GPS, който ти казва накъде да караш след като избереш дестинация от картата и приятен женски глас те насочва (като на истинската навигация). Сега съм се запътил към другия край на острова да видя дали в дилъра на Noble има M12 да си купя едно

Понеже съм болен на темата шофиране .. си обикалям вече около 400 км по острова. Играта е уникална. Чакам с нетърпение официалния рилийз, който за съжаление от 13.2 го преместиха за началото на Март, но вече съм сугирен, че ще си заслужава!