Хлапета,Завистници или просто селски пръчки?!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- ChernoGTI
- Автомобил:
- Двигател:
Хлапета,Завистници или просто селски пръчки?!
Ще бъда кратък че ми се спи.....Снощи са ми нарязали задната гума!Ако има и други като мен нека излеем мъка по простотията на един "Българин".Благодаря 

- tyo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Хлапета,Завистници или просто селски пръчки?!
jaba7a написа:Ще бъда кратък че ми се спи.....Снощи са ми нарязали задната гума!Ако има и други като мен нека излеем мъка по простотията на един "Българин".Благодаря
Добре де, аз като съм от село, "селска пръчка" ли съм

Правило 6. Спазвайте приличен тон, тук сме се събрали интелигентни хора. ОБИДНИ и НЕЦЕНЗУРНИ ДУМИ към когото и да било от форума няма да се толерират
п.п. Съжелявам за нарязаната ти гума.
Последна промяна от tyo на Пон 19 мар 2007 16:05, променено общо 1 път.
- bobo7
- форумно КГБ
- Автомобил:
- Двигател: AGN
- Контакти:
не с еобиждай!!! както има голфаджии -селяни..........................................................tyo написа:jaba7a написа:Ще бъда кратък че ми се спи.....Снощи са ми нарязали задната гума!Ако има и други като мен нека излеем мъка по простотията на един "Българин".Благодаря
Правило 6. Спазвайте приличен тон, тук сме се събрали интелигентни хора. ОБИДНИ и НЕЦЕНЗУРНИ ДУМИ към когото и да било от форума няма да се толерират
не ми се обяснява

- kossel
- Автомобил: Fiat Doblo Natural Power
- Двигател: 103 коня 1600 16V
jaba7a написа:Ще бъда кратък че ми се спи.....Снощи са ми нарязали задната гума!Ако има и други като мен нека излеем мъка по простотията на един "Българин".Благодаря
на мене ми надрсакаха колата с пирон от предниа калник през двете врати , чак до задния калник и се чудя ...това явно не е случайно ..чудя се на мотивите ..какви са тези хора да направят такова нещо ? нищо не печелят от това ? Ей така седя и си мисля и на никого не ми идва на ум да му надраскам колата с пирон ?!
- rossko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
tyo написа:jaba7a написа:Ще бъда кратък че ми се спи.....Снощи са ми нарязали задната гума!Ако има и други като мен нека излеем мъка по простотията на един "Българин".Благодаря
п.п. Съжелявам за нарязаната ти гума.
Е колега аи сега като сме от Горна да не би да сме селяни???
П.П.Тва за гумите дет са ти ги нарязали са били само някои келеша кофти работа ама се случва понякога.Но рано или късно всичко се връща.
- driver
- Автомобил: diesel
- Двигател:
Преди около седмица на мой приятел колата беше наритан яко предния калник както си е паркирана без да пречи на никой. Личеше подметката на копеленцето дето я ритал. Доста я бяха сгънали, сега даже е отлюспена малко боя от там където е била пречупена ламарината.
п.п
"Селяни" има навсякъде, но според мен това е работа на подпийнали младежи които са ги обладали извънземни сили и се мислят за безсмъртни!

п.п
"Селяни" има навсякъде, но според мен това е работа на подпийнали младежи които са ги обладали извънземни сили и се мислят за безсмъртни!

Върни се в “ОФФ-Топик - други”