focus-news.net написа:Спряха нелегално автородео в Пловдив
21 март 2007 | 17:49 | Агенция "Фокус"
Пловдив. Нерегламентирано автородео са предотвратили полицаи от “Пътна полиция” - Пловдив, съобщиха от МВР. Вчера около 23 часа на бул.” Кукленско шосе” в района на “Митница“ служителите заловили петима шофьори от Пловдив, които се подготвяли за състезание с автомобилите си.
Незабавно са предприети мерки за установяване на самоличността на водачите, които били “на старт” за нерегламентираната надпревара.
С полицейско предупреждение е 24-годишният водач Л.Д. на “Фолксваген Голф”, любител на незаконните състезания. За неправилно паркиране, на водача на “Пежо 405”Т.А./22 г./ е съставен фиш. За извършена промяна и модернизация на конструкцията на лек автомобил “Опел Астра” на 25-годишния Г.Н. е съставен акт. Наказан с акт е и шофьорът на “Сеат Ибиса”В.А./22 г./ за реконструкция на автомобила си и неизправно шумозаглушително устройство.
Водачът на “Ауди 80“- Г.В/25/ е с полицейско предупреждение.
Спряха нелегално автородео в Пловдив ?!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
Спряха нелегално автородео в Пловдив ?!
Колеги от пловдив-тийм, к'во става във вашия град
Re: Спряха нелегално автородео в Пловдив ?!
musura написа: и неизправно шумозаглушително устройство
Мен директно ме спряха от движение.
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
oHua написа:musura написа: и неизправно шумозаглушително устройство
Заради какво
- ANDREYO
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Па зарад кюнците бе бате бръмчи на дзвер сигур???NovobranecGT написа:oHua написа:musura написа: и неизправно шумозаглушително устройство
Заради какво![]()
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
че то на митниците си е нещо като божурище бе....какво толкоз там има дръпки от 5 години...странно тука е новината, която малко като сега да съобщят за първи път че в Ирак има война...
Последна промяна от chefito на Сря 21 мар 2007 20:37, променено общо 1 път.
-
devil_vas
- Автомобил: BMW 330Cd 261hp 591nm
- Двигател:
аз бях там
спрените от движение коли са на мои приятели, в моята бангия не се е усъмниха, че е напълно сток (добре, че бях махнал нитрото), не пишете глупости без да знаете какво е станало :wink: за първи път виждам толкова много полиция на едно място
нямаше автородео
хайката е за да покажат че се върши нещо по въпроса с гонките или типично по бг да се симулира ефективност

нямаше автородео
Върни се в “ОФФ-Топик - други”