Ще помоля колегите счетоводители да се изкажат по въпроса.
Какво ползвате, доволни ли сте от програмата и подръжката /ъпдейти, техн. подр и т.н./, каква е цената на програмата.
Става дума за многофирмена програмка за 1 работно място.
Каква/коя счет. програма да взема.
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Dare_Devil
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- tankishev
- Автомобил:
- Двигател:
Бизнес Навигатор
По професия съм одитор .... в никакъв случай не си взимай програма започваща с A и завършваща с JUR .... AJUR-а е най-долнопробната счетоводна програма която можеш да намериш ... съгласен съм, че осчетоводяването е лесно в нея, но това не е основната функция на счетоводният софтуер ... (ако беше така все още щяхме да пишем с молив на лист хартия) ... най-важното за един счет. софт. е разновидностите и пълнотата в справките които изготвя ... на база на това си правиш всички анализи ... а АЖУР е най-калпавата програма когато се стигне до правене на справки ... имаш много ограничен брой и никакъв customization (трябва да се задоволиш само с това което предлага е не е достатъчно) ...

По професия съм одитор .... в никакъв случай не си взимай програма започваща с A и завършваща с JUR .... AJUR-а е най-долнопробната счетоводна програма която можеш да намериш ... съгласен съм, че осчетоводяването е лесно в нея, но това не е основната функция на счетоводният софтуер ... (ако беше така все още щяхме да пишем с молив на лист хартия) ... най-важното за един счет. софт. е разновидностите и пълнотата в справките които изготвя ... на база на това си правиш всички анализи ... а АЖУР е най-калпавата програма когато се стигне до правене на справки ... имаш много ограничен брой и никакъв customization (трябва да се задоволиш само с това което предлага е не е достатъчно) ...

Последна промяна от tankishev на Вто 27 мар 2007 11:12, променено общо 1 път.
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- °niksi°
- Бай Брадър
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: за счетоводството
sto_jan написа:www.stepsoft.bg.-това е програмата!
Дай повече инфо защото ДДС-тата ги правим с програмата на Степ Софт и понякога ме разочарова много.
tankishev написа:Бизнес Навигатор
За Интегра чувал ли си?
http://www.integra-erp.com/index.php
°niksi° написа:Значи до момента почти никой с нищо не помага а въпроса е сериозен.
Дайте нещо конкретно - това може, товане може, защо е боклук или защо е добра според вас.
Ако наистина е сериозен ти предлагам да прочетеш какво пише на сайта който съм посочил по-горе. Написано е доста изчерпателно какво се предлага и какви са възможностите

Върни се в “ОФФ-Топик - други”