защо махнаха левия завой към Т Александров? (софия)

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
assd
Автомобил:
Двигател:

защо махнаха левия завой към Т Александров? (софия)

Мнениеот assd » Чет 08 май 2008 21:00

гледайте сега колеги, много съм възмутен вече! живея в люлин и се кефих как избягвам тунела, щото всеки божи ден е адското задръстване към центъра
та минавам си по сливница и завивам на дясно по К Величков, на лукойла си завивам на ляво и съм на Т Александров... (много бързо)

обаче днеска кво да видя, махнали са завоя и светофара!!! само направо и после единствено на Стамболийски където винаги има паркирани коли, трамваи и е пълна навалица, докато стигна жълтите павета направо...

какви са тия работи? и на опълченска и Т Александров вече е забранено завиването на ляво... (не че някои не минават, може пък и да не знаят...)

що така прецакват хората :twisted:

Потребителски аватар
rainheart
Автомобил: MK3
Двигател: 1.6 ABU

Мнениеот rainheart » Чет 08 май 2008 21:14

Филма "Прее*ания" гледал ли си го :evil: . Аз всеки ден го гледам и все аз се виждам в главната роля ... и се оглеждам за нови алтернативи, ама нямаааа. Аз принципно го правя левия завой по Симеон (пак от Сливница), но там много се прочу вече, как можеш да изкочиш бързо чак на Васил Левски и вече го избягвам. Днес направих експеримернт, като отивах към университета - пеша от метрото на Сердика до Орлов мост и после пеша от 4км до Дървеница. :roll: ...Стигнах с 25 мин по-бързо, отколкото с колата!

Потребителски аватар
StanTheMan
Автомобил:
Двигател: AFT
Контакти:

Мнениеот StanTheMan » Чет 08 май 2008 21:29

rainheart написа: Днес направих експеримернт, като отивах към университета - пеша от метрото на Сердика до Орлов мост и после пеша от 4км до Дървеница. :roll: ...Стигнах с 25 мин по-бързо, отколкото с колата!

Ей това е истината! Имам един колега и той отскоро с колата само до метростанцията и после малко пеша и идва по-малко изнервен и по-бързо на работа :да:
...пък и по-евтино :wink:

сори за спама :oops:

Потребителски аватар
Oxyde
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Oxyde » Чет 08 май 2008 21:32

мхм,метрото е начин...иначе има още един завой който махнаха на скоро...левия завой на Раковска към Гурко

Потребителски аватар
buller
Автомобил: VW Passat B5_5 Exclusive
Двигател: 1_8T AWT

Мнениеот buller » Чет 08 май 2008 21:43

Отдавна придвижването в София с автомобил в делничните дни през работно време е невъзможно. Аз карах в София по празниците :lol: Стига ми за делнични дни...
П.с. Вече няма обходни маршрути - винаги и навсякъде е задръстване. И все се чудя - ако бях минал по другия път дали щях да се прецакам по-малко :gruebel

Потребителски аватар
bomber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bomber » Чет 08 май 2008 21:44

Сега вече може да завиеш по Пиротска наляво :wink:

Потребителски аватар
sashoskiora
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sashoskiora » Чет 08 май 2008 21:45

Хващай метрото баце.

Потребителски аватар
vladtod®
Автомобил: Passat
Двигател:

Мнениеот vladtod® » Чет 08 май 2008 22:15

sashoskiora написа:Хващай метрото баце.
........колелото

Потребителски аватар
Ivo_Dinkov
Автомобил: Audi Quattro Turbo
Двигател: BGB
Контакти:

Мнениеот Ivo_Dinkov » Чет 08 май 2008 22:34

Аз пък подкрепям с 2 ръце, че го махнаха. Изтеглянето нагоре по Скобелев многократно се облекчи, иначе минаваха по 5 до 8 коли максимум от двете ленти. И масово се минаваше на жълто и червено. В началото е объркващо за хората, които минават често от там, дори ми се случи да завия на ляво, по навик, въпреки че знаех, че вече е забранено :oops:
Лошото е, че по неясни причини сега автоматично се увеличи трафика по моята улица (Одрин) и сега ми е по- лесно да вляза на Одрин от Тодор Александров, отколкото от Партении Нишавски :?

assd
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот assd » Чет 08 май 2008 22:45

sashoskiora написа:Хващай метрото баце.
с удоволствие, поне да ходеше до интерпред... все пак ходя предимно на лекции до унсс с кола :?

Потребителски аватар
dermeister
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dermeister » Чет 08 май 2008 23:03

И аз мисля, че е по-добре, че го забраниха. Там беше ебаси какофонията. Постоянно некви селтаци завиваха от 2ра насрещна лента, или продължаваха направо от там, трамвай спира, хора, баби, изход на бензиностанция, чакаш на зелено, рейсове също пречат, задръстване, пълен ташак. :?

Минавай през Св.Троица, на Арена и след нея можеш да се включиш към Тодор Алексндров. Или след моста на СЛивница хващаш надясно или на пешеходния преди Константин Величков надясно и после все направо и си на Тодор Алексасндров. :wink:

Потребителски аватар
N1P0
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот N1P0 » Чет 08 май 2008 23:10

Още същия ден когато са махнали завоя минах от там и го видях но направих ляв естествено, и след 5 секунди вземи тая палка :lol:

както и да е говорих си с полицаите и са го спрели точно заради задръстванията, и в замяна са пуснали ляв завой към Пиротска. На много места така го направиха ще има и още места така, че не избистряйте очи, прави се заради задръстванията...

Потребителски аватар
binata55
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот binata55 » Пет 09 май 2008 2:50

Интерсно ми е каква е логиката :roll: Да не се бутат всички по Т.Александров" а да се наврират по Пиротска.......нали е по удобна и широка."То в закона пише ако не можеш да освободиш кръстовището да не навлизаш ама никой не го спазва и за туй е така към Скобелев и обратно"А за Гурко и Раковска ? И там е същото........да не е по Гурко а по И.Вазов и по 6-септември.БЪЛГАРСКА МУ РАБОТА.Не че роптая нещо просто споделям мнения.На ден минавам по 150-200км в София и направо се забавлявам от сърце.

Потребителски аватар
bomber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bomber » Пет 09 май 2008 7:59

Също и ако се идва от мола по Опълченска няма вече право на ляв завои към Т.Александров!Не го видях и оп веднага палка...

Тея тва го правят, за да има нарушители и да си сабират парички :roll:

titko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот titko » Пет 09 май 2008 8:01

да ви се оплача даже ,вече цаках там 20 лв. беше през нощта де...

Върни се в “ОФФ-Топик - други”