та тамън гледах 300 и си викам ей ги е аз съм един те трима са ги елиминирах
ама нъц шок и ужас заявяват ми че съм излязъл от еднопосочна улица

ето го маршрута ми
та спряха ме те надолу по черни връх с светлини само и къси дълги (мислех да не спирам докато не чуя сирени ама викам айде...)
мислех си че е само проверка ама нелепо обвинение
спокойно си говориме че според мен имат грешка и улицата от която съм излязъл не е еднопосочна нито знак има нито нищо а и постоянно има коли в двете посоки - то били такива като мен...
за коя улица става дума викат Бигла... ама аз не ги знам коя как се казва (тюх да бях включил джипиеса...)
опитва с обяснения да уточниме улицата - казват абе тази от която излезе...
как да е аз си твърдя че не е еднопосочна те ми викат че немало за кво да лъжат и то си било за мен че можело да ме отнесе някой и т.н.
разгледаха багажника (отварях куфар - абе на тъмно на фенер прилича на бомба

следваха редовните къде живееш какво работиш тва гти ли е? не. а върви ли? ми движи се...
ала бала и викат сега да мине проверката даваме ти документите и другия път се огледай за знаци по-внимателно
аз казах че веднага се връщам щото няма да мога да спя
дадоха докумените айде дясно дясно нагоре до джеймс баучер и по моя си път...
абе гледам гледам няма знаци... спрях на кръста там оглеждам се като шугав заек в люцерна ама няма знаци ииииии
хоп нашите пазители минават спряха и викам айде сега кажете къде са знаците и те ми сочат ул. Бигла ама аз не съм излизал от там
амииииииии то недей да лъжеш - малко се засегнах и повторих ясно и високо че не съм дошъл от там и ами може да не сме те видели нам си кво и айде газ
КОГАТО СТЕ ПРАВИ СИ ДРЪЖТЕ НА СВОЙТО!!!
Драги господа полицай,
може някой от вас да го прочете това тъй като проявихте интерес за стикера.
НЕ СТЕ ПРАВИ!!!!
ако не сте видяли добре, за какво се ебавате с мен!?!
ако сте видяли и се опитахте да ме пързулнете то