Нагли полицай (или заблудени)

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Нагли полицай (или заблудени)

Мнениеот DragoGT » Сря 28 мар 2007 0:01

Ей сега попаднах на групичка от трима...

та тамън гледах 300 и си викам ей ги е аз съм един те трима са ги елиминирах

ама нъц шок и ужас заявяват ми че съм излязъл от еднопосочна улица :shock

ето го маршрута ми
Изображение

та спряха ме те надолу по черни връх с светлини само и къси дълги (мислех да не спирам докато не чуя сирени ама викам айде...)

мислех си че е само проверка ама нелепо обвинение
спокойно си говориме че според мен имат грешка и улицата от която съм излязъл не е еднопосочна нито знак има нито нищо а и постоянно има коли в двете посоки - то били такива като мен...
за коя улица става дума викат Бигла... ама аз не ги знам коя как се казва (тюх да бях включил джипиеса...)
опитва с обяснения да уточниме улицата - казват абе тази от която излезе...
как да е аз си твърдя че не е еднопосочна те ми викат че немало за кво да лъжат и то си било за мен че можело да ме отнесе някой и т.н.

разгледаха багажника (отварях куфар - абе на тъмно на фенер прилича на бомба mhihi mhihi нищо не казаха ама го гледаха странно)

следваха редовните къде живееш какво работиш тва гти ли е? не. а върви ли? ми движи се...

ала бала и викат сега да мине проверката даваме ти документите и другия път се огледай за знаци по-внимателно

аз казах че веднага се връщам щото няма да мога да спя

дадоха докумените айде дясно дясно нагоре до джеймс баучер и по моя си път...
абе гледам гледам няма знаци... спрях на кръста там оглеждам се като шугав заек в люцерна ама няма знаци ииииии

хоп нашите пазители минават спряха и викам айде сега кажете къде са знаците и те ми сочат ул. Бигла ама аз не съм излизал от там
амииииииии то недей да лъжеш - малко се засегнах и повторих ясно и високо че не съм дошъл от там и ами може да не сме те видели нам си кво и айде газ

КОГАТО СТЕ ПРАВИ СИ ДРЪЖТЕ НА СВОЙТО!!!

Драги господа полицай,
може някой от вас да го прочете това тъй като проявихте интерес за стикера.
НЕ СТЕ ПРАВИ!!!!
ако не сте видяли добре, за какво се ебавате с мен!?!
ако сте видяли и се опитахте да ме пързулнете то :evil: :evil: :evil:

Потребителски аватар
20vTurbo
Автомобил: Jetta GLI Mk6 TSI + Octavia VRS
Двигател: 2012 20 TSI CCTA 2003 18 AUQ
Контакти:

Мнениеот 20vTurbo » Сря 28 мар 2007 0:36

Що им се връзваш па ти ... на мен през лятото искаха да ми напишат акт за минаване на червено а то нямаше светофар на близо. Ти май си от скоро в БГ, :lol: споко, и те семайства хранят нали знаеш. Тяхните карти са малко по-различни такива, с финикийски знаци на улиците.

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Сря 28 мар 2007 6:06

а не им се връзвам...

ама някой хрисим ще си признае и за втората световна и че предал Исус и че убил динозаврите......

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Сря 28 мар 2007 10:52

Аз съм открил, че при скорости над 150 км час трудно излизат от колата достатъчно бързо за да те спрат :)

също съм открил, че като им покажеш акт седял една седмица в кална локва и след това изпран и им покажеш симка на оригинала преди да бъде окалян изпадат в шок ....... като им се обясни, че акта е сниман за да бъде пратен на приятелката чрез ммс те тотално изперкват и те пускат :)

mirror
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот mirror » Сря 28 мар 2007 11:25

[quote="Tyan"]Аз съм открил, че при скорости над 150 км час трудно излизат от колата достатъчно бързо за да те спрат :)

:да: това и аз съм го правил :lol: голям смях беше после :roll:

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Дашо » Сря 28 мар 2007 11:38

На всеки му се струва да сгреши,но има хора(някои от които заемат постове в административния апарат),които ги е срам да си признаят грешките-ФАКТ,к`во да се прави

Потребителски аватар
Jogo_1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Jogo_1 » Сря 28 мар 2007 11:57

Аз пък открих, че като напишеш възражение по дълго от акта и се отказват. Предполагам, че четат трудно :)

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Мнениеот kris11 » Сря 28 мар 2007 17:58

Tyan написа:Аз съм открил, че при скорости над 150 км час трудно излизат от колата достатъчно бързо за да те спрат :)

Потвърждавам горното.Вече на 2 пъти ми се случи на магистралата Шумен Варна , ама аз карах малко по-бавно 200 и малко отгоре ами ... :dontknow: :dontknow:
Отварят вратата и .. толкова

Потребителски аватар
NovobranecGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот NovobranecGT » Сря 28 мар 2007 18:21

Хората гледат как да си оплътнят работното време, какво странно има :?: :D Явно е време да си качат нови игри на мобилните телефони :lol:

Потребителски аватар
Vextor
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Vextor » Сря 28 мар 2007 19:22

0
kris11 написа:
Tyan написа:Аз съм открил, че при скорости над 150 км час трудно излизат от колата достатъчно бързо за да те спрат :)

Потвърждавам горното.Вече на 2 пъти ми се случи на магистралата Шумен Варна , ама аз карах малко по-бавно 200 и малко отгоре ами ... :dontknow: :dontknow:
Отварят вратата и .. толкова
То за това каране на магистралата е ясно 4е не те спират ( или не им спираш) ,но да видиш колко е смешно като минеш по някои софииски булевард с 150 някъде .
Аз ли4но един път се бях засилил зверската по Цариградско посока от центара към Горубляне и то4но слизам към ОМV-то на горубляне , и гледам ПОЛИЦАИ4ета . В следващия момент поглеждам километража - някъде към 170 беше .Поглеждам напред и виждам полицая как се протяга да ме спре .Протегна си ръката можеби 20-тина сантиметра напред и като ме видя как идвам вдигна ръка и хвърли палката .Аз естествено не спрях , но спрях след карулката и се посмях много яко :lol:

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Сря 28 мар 2007 19:24

светофара ли хвана на зелено, щото ако не си го хванал много лесно ще те настигнат :roll:

Потребителски аватар
Vextor
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Vextor » Сря 28 мар 2007 19:30

Ludia написа:светофара ли хвана на зелено, щото ако не си го хванал много лесно ще те настигнат :roll:
Те не ме гониха бе баце .Мислиш ли 4е полицаи от КАТ , излезли на лов за балъци с нередовни коли от които взимат от 20 лева нагоре на 4овек ,ще зарежат така всико и ще тръгнат да ме гонят :idea: Все пак сме в България

М-у другото някои гледал ли е GUMBALL 3000 мисля 4е се казваше . Та там диствието се развиваше някъде в Африка и един пи4 го снимат как си кара ЕКЗОТИ4НАТА колица , и в един момент ДЖАС .... ЗЕМИ ТАЯ ПАЛКА . Спират го полицаите и по4ват да дърдорят нещо на някакъв СТРЕИДЖ език . След което единия полицаи влезе в патрулката и излезе с фотоапарат . Другия се подпря на колата направиха си по 2-3 снимки и със одобрителен жест изпрати 4овека по живо по здраво :lol:

Потребителски аватар
maks
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Нагли полицай (или заблудени)

Мнениеот maks » Сря 28 мар 2007 21:10

DragoGT написа:...

разгледаха багажника (отварях куфар - абе на тъмно на фенер прилича на бомба mhihi mhihi нищо не казаха ама го гледаха странно)

...
По запознатите да кажат имат ли право полицаите да ти ровят по багажника?Винаги искат сам да им го отвориш а защо незнам.

KOKO ГЕОРГИЕВ

Мнениеот KOKO ГЕОРГИЕВ » Сря 28 мар 2007 21:37

Аз същото да питам, че има адвокати. Как така на Драго са му отворили даже куфарчето. Що за безобразие е това.
:twisted: :twisted: А по случката - добре си се защитил и са смятали, че си поредният глупак, но са получили от теб :duel :xaxaxa :deal :fight:
Поздрави от мен за поведението ти. :drinking: :beer

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Сря 28 мар 2007 21:47

KOKO ГЕОРГИЕВ написа:Аз същото да питам, че има адвокати. Как така на Драго са му отворили даже куфарчето. Що за безобразие е това.
:twisted: :twisted: А по случката - добре си се защитил и са смятали, че си поредният глупак, но са получили от теб :duel :xaxaxa :deal :fight:
Поздрави от мен за поведението ти. :drinking: :beer

аааа сам си го отворих - и любезно ме помолиха

по принцип имат право да искат да се отовори багажника, но трябва там някакъв формуляр да се попълни защо точно те карат да си отваряш багажника който много се мрази от полицайте

но хитрите казват просто - дай аптечка и пожарогасител и до там...
а за голям потрес през деня си бях свалил аптечката и пожарогасителя и бях забравил да ги върна ама не видяха...

между другото бяха любезни като цяло и сега като се замисля може би или са се заблудили или са видяли друг голф... но това не ги оправдава...

Върни се в “ОФФ-Топик - други”