Искам да ви запозная с един случай, който ме потресе и то точно на Гергьовден... Става въпрос за една механа, обитавана от дебили в с. Рибарица. Днес по обяд, докато се бяхме събрали семейно на курбан в една хижа в съседство на въпросната механа се появи една дворна котка, която надуши агнето и се въртеше около нас за бонуси. В разгара на деня котката се въртеше около оградата м/у хижата и механата (жив плет). Изведнъж чух изстрел от въздушна пушка и как пукна по котката, при което животното започна да се въргаля известно време и издъхна. Развиках се и отидох до живия плет, за да видя кой малоумник може да стреля, при положение, че на двора има 3 деца...

Честно казано, не знам защо точно ви занимавам, тъй като едва ли бих могъл да направя някаква анти-реклама на така или иначе умрялата механа, но тайно се надявам, че ще откажа поне част хората, пишещи тук, да не стъпват в това заведение, ако им се наложи. По път за София ми стана още по-тъпо, защото не викнах полиция поне да отнесат някоя глоба - как може да стреляш по животни, а и деца да има наоколо. Ако не дай си боже беше уцелено дете, к’во правим? И днес, докато разглеждах снимките от престоя ми, попаднах на няколко на котката, затова емоционално реших да пусна тема, за да не ме е яд, че не съм направил нищо.
Ето и линк към въпросната механа: http://goo.gl/QisqxX
Поздрави и мерси за вниманието.
П.П. Ето една снимка на огромния вредител: