Спонсори/благодетели за VW пътешествие до Финландия

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Rattenfaenger
Автомобил:
Двигател:

Спонсори/благодетели за VW пътешествие до Финландия

Мнениеот Rattenfaenger » Вто 03 юни 2014 17:27

Здравейте, приятели!

Казвам се Иван Стоянов и заедно с мой добър приятел сме решили да се впуснем в едно вълнуващо едномесечно пътешествие през Източна Европа с крайна цел - Хелзинки, Финландия. Ето карта на нашия маршрут:

Изображение

По причини, за които може да прочете в линка по-долу, а и тъй като пътуването е относително дълго, се замислихме за евентуален спонсор. Организирахме и една кампания в този сайт, където можете да прочете повече за пътуването ни:

http://www.trevolta.com/travels/Send-Ivan-Ivan-through-the-Soviet-Union-and-back-19890

Бих бил безкрайно благодарен, ако се съгласите да натиснете един "like" на горния линк, тъй като се стараем да се популяризираме. Не сме правили нещо такова досега и не знаем, какво точно бихме могли да предложим на един спонсор, но считаме, че такова пътуване може да предостави нелоша възможност за реклама. Например да се снимаме с нечие лого на по-забележителни места от пътуването ни, или защо не - да направим някакво видео. Отворени сме за предложения.
Поради естеството на пътуването ни се нуждаем най-вече от чисто финансови средства (моментър в който всеки се понамръщва), тъй като за тези километри естествено ще замине много гориво + пътни такси + такса за ферибота Хелзинки - Талин. Но също така бихме могли да използваме някакви по-добри летни гуми, тъй като моите не са в най-добро състояние. Също така биха ни били полезни напитки, сухи храни, консерви и т.н.

Благодаря ви много за отделеното време :).
Желая на всички ви много здраве, щастие и приятно прекарване на лятото!

drmilendd
Автомобил: Opel Vectra
Двигател: 22ZE 2009
Контакти:

Re: Спонсори/благодетели за VW пътешествие до Финландия

Мнениеот drmilendd » Сря 04 юни 2014 6:38

Ама ти сериозно ли :screwy
Само погледни колко теми има за нуждаещи се хора само в този форум и пак помисли дали е подходящо да се регнеш тук и да търсиш спонсор за екскурзията си из Европа? Каква е целта й, освен да се разходите и то с кола?
И аз ще ходя на море с децата, и на мен ми трябват пари - да взема да си потърся спонсор, пък ще си нарисувам две логота на косматия тумбак ако трябва :banghead

Потребителски аватар
Kovach
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kovach » Сря 04 юни 2014 7:21

До автора на темата - искаш да пътуваш а нямаш гуми за колата... Нищо аз ще ти продам брат, евтино ще ти ги дам. Всичко продавам вече, защото ми трябват парички, като на теб. Ама не за екскурзия из Европа а за да мога след време да изляза с децата си навън, до парка само. Да се разходим...
Щом си решил отивай. Аз вече ходих, "напечелих" се много добре. Повече няма. Ще стоя тук при семейството си и ще работя за 500 лева. Загубеното време и здравето никой не може да ти ги върне. Моите и двете останаха по Европата... ама ти върви щом си решил.

Потребителски аватар
MITKO_DVD
Автомобил: Passat B4
Двигател: 2E 1994
Контакти:

Мнениеот MITKO_DVD » Сря 04 юни 2014 7:29

На мен ми се оди до Щатите дееба,помагайте,давайте пара че нестига с тез заеми,па я мое се снимам с квот каете,къдет каете :banghead :banghead :banghead :banghead :banghead
До автора на темата:
Пич хората нема кво да ядът ти си праиш петък на газЪ на гърба на хората,има къде къде по-нуждаещи се каузи,не мисля че твоята е за тук пък било то и най-малкото с популяризирането чрез един от най-големите и посещавани форуми,ще помоля някой МОД да заключи и най-добре да изтрие таз тема icon_idea

DundyTheCroc
Автомобил:
Двигател:
Местоположение: София Nissan Primera GT, Passat 5.5 TDI, Mondeo MK4

Мнениеот DundyTheCroc » Сря 04 юни 2014 7:31

Що не тръгнете на стоп, ще е много по-вълнуващо, па и гуми няма да ви трябват :Mr Green Fun

Потребителски аватар
bobo7
форумно КГБ
Автомобил:
Двигател: AGN
Контакти:

Мнениеот bobo7 » Сря 04 юни 2014 9:20

и аз търся за да си закупя/подмена екипировката за хокей :)
много е важно за мен
та който иска да помага давам сметка на лично

Върни се в “ОФФ-Топик - други”