Не коректният потребител е golf.mania от Харманли изпраща счупени части това е предупреждение е към всички за да не изгори някои като мен.
име Иво Пеев
гр. Харманли
ул.Марин Дринов 3
тел: 0878420084
Внимание некоректен колега Иво Пеев - Харманли - 0878420084
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил:
- Двигател:
- predat0r
- Автомобил: Mercedes-Benz W203
- Двигател: C270CDI
Re: ВНИМАНИЕ НЕКОРЕКТЕН КОЛЕГА В ФОРУМА
Колега обясни подробно проблема.. Какво ти изпрати колегата.. По този начин без обяснения неможеш да го изкараш измамник..
Утре и аз мога да пусна за теб тема че си измамник ама немога да докажа нищо ??

-
- Автомобил:
- Двигател:
търсих глава за голф 1.9 TDI 1Zмотор въпросният човек ми праща но се оказва че е от 1.9TD AAZ даже и спукана ето и снимка http://martin0309.snimka.bg/automobiles/glava.720880
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Така си и мислех!
Това е нерегламентираня търговец ivo292
memberlist.php?mode=viewprofile&u=205644
golf.mania е с БАН
Това е нерегламентираня търговец ivo292
memberlist.php?mode=viewprofile&u=205644
golf.mania е с БАН
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Re: Внимание некоректен колега във форума.
То почти няма глава за AAZ дето да не е пукната там. НО това не означава че главата е спукана. Щом не надува към маслен и воден канал значи е ОК.
- Gigabyte
- Автомобил: neko drugo
- Двигател: vaprosche
Да ,но има малко разлика между 1Z мотора и AAZ 

- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Това е повече от ясно единият е предкамерен а другият със директно впръскване. пропуснах да го отбележа 

- samo_pechka
- Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
- Двигател: V-twin 2002 + R4 1989
И как познахте ,че това е глава на AAZ по дадената снимка
.Не искам да звучи като заяждане , но дори и по тази малка снимка се личи доста добре ,че не е за AAZ
Ясно се виждат двата отвора за впръскването и свещта т.е. за DI мотор е главата , а не за предкамерен
отделно при предкамерните AAZ прим. има леко "вкопаване" м/у двата клапана , а на снимката -няма.
Не защитавам никого в случая , но си е факт, че поне главата не е за ТД мотор (както се твърди)

Не защитавам никого в случая , но си е факт, че поне главата не е за ТД мотор (както се твърди)
- milmar
- Автомобил: Passat B4 and B6 Variant
- Двигател: 1Z and CBDC

Раздела е ОФФ-топик

Да това наистина е доста неприятно да се продават счупени неща които са за хвърлянее. За такива потребители само БАН по IP за да няма други измамени!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Saho_Golf написа:Да това наистина е доста неприятно да се продават счупени неща които са за хвърлянее. За такива потребители само БАН по IP за да няма други измамени!
ето и другата разлика в смукателните тръби така дойдеhttp://martin0309.snimka.bg/automobiles/glava.720880.29450175
-
- Автомобил:
- Двигател:
martin0309 написа:Saho_Golf написа:Да това наистина е доста неприятно да се продават счупени неща които са за хвърлянее. За такива потребители само БАН по IP за да няма други измамени!
ето и другата разлика в смукателните тръби така дойдеhttp://martin0309.snimka.bg/automobiles/glava.720880.29450175
добре но ако я сложа и при мен продължи да се пука какво правя
кой би си сложи такава глава
- samo_pechka
Добре бе човек, главата спукана-спукана , но защо набеждаваш човека ,че ти е продал глава за ТД мотор.На снимката от колегата milmar е постната такава от AAZ /1Y.Добре се вижда ,че на твоите снимки ,още повече и на втората (щот' AAZ няма и такъв смук.колектор),че главата не е от предкамерен дизел ,а е от ТДИ.
Ти опита ли со кротце,со благо, да поговориш с него , да я върнеш, да ти намери друга или пък парите обратно.Нищо не си писал/казал за това. Казваш директно:
Това ме подразни , а аз рядко се дразня. Може пък да не е видял и самата пукнатинка . Никого не защитавам , но е факт ,че ти самия твърдиш неверни работи ( глава от AAZ, а тя не е). А за самия колектор смук., ами то на всички 1.9 ТДИ мотори с рот.ГНП главите де факто са еднакви, но в перифериите -имат разлики.
Ти опита ли со кротце,со благо, да поговориш с него , да я върнеш, да ти намери друга или пък парите обратно.Нищо не си писал/казал за това. Казваш директно:
martin0309 написа:търсих глава за голф 1.9 TDI 1Zмотор въпросният човек ми праща но се оказва че е от 1.9TD AAZ даже и спукана ето и снимка http://martin0309.snimka.bg/automobiles/glava.720880
Това ме подразни , а аз рядко се дразня. Може пък да не е видял и самата пукнатинка . Никого не защитавам , но е факт ,че ти самия твърдиш неверни работи ( глава от AAZ, а тя не е). А за самия колектор смук., ами то на всички 1.9 ТДИ мотори с рот.ГНП главите де факто са еднакви, но в перифериите -имат разлики.
-
- Автомобил:
- Двигател:
samo_pechka написа:Добре бе човек, главата спукана-спукана , но защо набеждаваш човека ,че ти е продал глава за ТД мотор.На снимката от колегата milmar е постната такава от AAZ /1Y.Добре се вижда ,че на твоите снимки ,още повече и на втората (щот' AAZ няма и такъв смук.колектор),че главата не е от предкамерен дизел ,а е от ТДИ.
Ти опита ли со кротце,со благо, да поговориш с него , да я върнеш, да ти намери друга или пък парите обратно.Нищо не си писал/казал за това. Казваш директно:martin0309 написа:търсих глава за голф 1.9 TDI 1Zмотор въпросният човек ми праща но се оказва че е от 1.9TD AAZ даже и спукана ето и снимка http://martin0309.snimka.bg/automobiles/glava.720880
да говорих с него върнах главата обратно по еконт за да си я пребери и да ми върне парите но от еконт ми се обадиха и ми казаха че са говорили с него но той не е ходил вече 2 седмици да си я вземе на мен вече не ми вдига телефона
Виж какво е написал колегата radotom защо този човек използва 2 потребителски имена
Ти би ли си сложил такава глава на твоята кола
Ако е коректен за 2 седмици би трябвало да е могъл да си освободи пратката
И защо не ми вдига телефона а на еконт вдига казва че ще иде и до там
- samo_pechka
Ясно. За мен това е некоректност от страна на продавача.Щом сте се разбрали за връщане , а не си вдига телефона сега
.Много е неприятно това.Ти не се ли възползва от опцията "виж, преди да платиш" ? Винаги ще има такива хора, и занапред..умната !

Върни се в “ОФФ-Топик - други”