Проблеми с търговеца Данаил Дамянов - dani_94

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
pe6kata
VW експерт
VW експерт
Автомобил: passat corrado
Двигател: AAA и АBV turbo

Проблеми с търговеца Данаил Дамянов - dani_94

Мнениеот pe6kata » Чет 26 юни 2014 1:11

Реших, че е крайно време да споделя някои неща за въпросния господин, въпреки че от близо 2 години съм спрял да пиша във форума и нямам по принцип намерение да го правя.

Човекът върти някакви търговийки във форума, лично допирната ми точка с него е с кабелите за диагностика, по-късно смятам спомена и за чип тунинга му.

Края на 2012г поръчвам последната версия на ваг-ком, ако не се бъркам 11.11, най-скъпия кабел, даващ и много функции. 100-на лв няъде беше, по-важното е че се намираше и на по 50кинта, но предпочетох от форума, че да има гаранция за самия продавач, както и за самия кабел, както и евентуална поддръжка.

Кабелът са го взел само и единствено заради възможността да виждам големината на тока подавана към електрическите контролни клапани на компресорите на автоклиматиците от поколението на голф5 и пасат б6. Ясно е, че с това се занимавам. Като цяло се оправям и без него, но с него е по-спокойно. Все пак един клапан е поне колкото един кабел, а се сменят често.

Чак в началото на лятото 2013 съм го извадил от плика, софтуера се инсталира. Изцяло по указанията на продавача. Уж 11.11 а ме посъветва да кача някаква стара версия от рода на 10.хх
Първата кола беше пасат б6. Кабелът сработи, разчете контролерите, но като цяло работеше бавно, забиваше в живите данни,имаше проблем с триенето на грешки. Каквото ми трябваше го видях, но докато ровех в колата, работата му се влошаваше. Следващата кола беше моя пасат, б3-ка с мотор и електроника от б4 1995г. Вързването към контролерите става много трудно, постоянно забиваше и се наложи да си довърша нещата с друг кабел и лаптоп на мой приятел.

Ползвам ваг-ком от 2005г, за мен е само инструмент, нямам претенциите да съм в час, но имам хора около мен дето са. Видяха го и ми казаха, че са типични симптоми на нискокачествени и фалшиви кабели

Обадих се Данаил, обясних му какво става и му изпратих кабела до Монтана. Слеь 2-3 дена ми го върна като каза, че е работел без грешка. Цял ден работел с него. Имало лек проблем с разчитането на диска, от няколко компютъра само един го е разчел.

Придвижването му и в двете посоки беше за моя сметка. (1)

Закачих кабела - пълен блокаж- отказва да се върже с контролерите. На поне 15 компа сме пробвали, никъде не успяхме да отворим диска. Естествено пак се чуваме с Данаил Дамянов и му обяснявам. Нещо намекна за способностите на моите хора, за качеството на компютрите, спомена че пропуснал да направи копие, а нямал софтуер за този кабел.

Подчертавам, че говорим за последната версия, която продава, и уж има гаранция и поддръжка, а нямал софтуер.

Също държа да отбележа, че кабела не е пипан от никого след като е върнат. Закачан е на моя лаптоп само, с неговата си програма от инсталационния диск

Пращам му кабела, тоя път за негова сметка, да вземе да си оправи дисковете и софтуерите.(2)
Стои няколко дена в офиса на Еконт в Монтана, Данаил отказва да го вземе, не бил длъжен да плаща доставка. Щял да го приеме единствено, ако аз съм бил платил транспорта. Все едно аз съм забатачил софтуерите и кабеляците. Обадих се в Еконт-а да ми го връщат обратно / ясно съзнавайки, че няма полза от това, но въпроса е принципен/

Чухме се отново... Трябвало да изтегля софт от някакъв сайт. В този момент дадох телефона да уточняват нещата на мой доста доверен човек. Естествено нищо не се получаваше, моя човек твърдеше, че кабела е прецакан, Дани твърдеше, че моя човек не разбирал нищо.

Човекът ми отказа да се занимава повече с него, държал се е повече от арогантно по телефона - приказки от сорта на- Трябвало да дава и по един лаптоп към кабела /т.е. лаптопа ми бил боклук, а и към днешна дата е доста читава машина/, трябвало да идва на място да прави нещата, щото всички били некадърници и подобни глупости. На почивка бил, разваляли сме му почивката... /иначе не му пречеше да си повдига всеки ден обявите.../

Чух се с него и се разбрахме, като му мине почивката да поговорим за работа. Пак имаше опит за за тегене на софт. Тоя път с друг мой приятел. Нищо не се получи. Данаил твърдеше, че никой не разбира, моя човек твърдеше, че кабела е прецакан, както и че Данаил е идиот и нищо не разбира.

Аз не съм имал нито времето, нито познанията да се занимавам с тия неща.

Данаил Дамянов реши, че сам ще оправи нещата. Лично му дадох достъп до моя компютър, какво прави не го знам, но нищо пак не стана. Интересното е, че смотолеви, че в кабела има нещо, така бил дошъл, някакъв проблем в партидата, с тоя кабел нямало как да стане. За пръв път му се било случвало. / а как рабтел цял ден с него, той си знае.../

Какъв бил проблема и какво точно е станало така и не разбрах, не ме и интересуваше особено, важното беше че има проблем с кабела.
ОК, няма проблем, аз също работя с техника и части, случва се.

Дамянов предложи да ми прати кабел, който щял да ми върши работа, докато се оправят нещата. Дойде ми един син пазарски кабел, дето върви по 20лв навсякъде.(3) Ваг 409.1, ако не бъркам. Кабел дето чете до голф4, а на мен не ми върши абсолютно никаква работа, нито съм му го искал, нито съм плащал за такъв...

Сега ... дани_94 твърди, че ми го е пуснал за негова сметка, дали е така, нямам спомен, но имам леки съмнения, не мисля, че е важно.

На следвашия ден аз му пуснах обратно за пореден път проблемния кабел 11.1. (4) За пореден път за моя сметка.

Трябваше да има развитие по въпроса. Просто го забравих, а и на човека му беше удобно да не се обажда.

Тия дни ми трябваше пак за един пасат б6 и се сетих, че съм платил вече колкото за аутоком, а имам един син кабел и пак звъннах на синия търговец от Монтана.

Напомних му, че има едни дадени пари, а няма нищо насреща. Човекът каза- ти какво искаш, да ти пратя и трети кабел, а да си платил един?! И да повредя пак кабела / сега се оказа че кабела е повреден.../

Леко му напомних, че при мен има само един син кабел, и не е тоя, за който съм плащал. Казах му че съм му върнал 11.1 версията. Човекът категорично отрече да съм му връщал кабела. Нямало логика да е бил при него / а каква логика има да е тоя кабел при мен, при положение че има проблем, че няма софтуер, диска не се чете.../

Държа да отбележа, че до този момент разговора е вървял много културно и само по телефон. И като цяло се забавлявах.

Аз проверих в еконт и ми казаха, че се пазела информация 6 месеца назад,т.е. няма как да се пазят данните, той проверил в склада си и категорично нямало такъв кабел.

Минахме на лични и директно качвам съобщенията, за да няма преразказ и субективизъм:

dani_94

Код: Избери всички

Прегледах, но както ти казах, твоят кабел не е при мен, а и няма логика да е при мен... Имам последно предложение към теб: Връщаш ми синият кабел с пликчето и диска и аз мога да ти изпратя последната версия 12.12.0 на цена 50 лева, но трябва да намериш специалист да го инсталира, за да не стане така като с предният...

pe6kata

Както и няма логика да държа кабел, който не ми върши работа, инсталационния му диск неможе да се разчете на никой компютър.
Ще проверя в еконт дали стои хронология на пратките и ще продължим разговора.

pe6kata

човека, който го инсталира, ти гарантирам че разбира много повече от компютри от теб.
четох един пасат б6, влизах в живите данни на климатроника и успяваше макс 1 минута да чете.Постепенно взе за все по-кратко време да ги чете. Типично за нискокачествен кабел. Иначе си влизаше във всички контролери и четеше грешките им. Накрая просто отказа.

Хората, с които говори, също са много в час с компютрите. М/у впроечем си се държал доста арогантно с тях. Казаха, че кабела не става, оказа се че не става. Един път твърдиш, че е повреден, един път, че не е. Лаптопа ми бил смотан и незнам кво ли не...

Инсталационния диск така и не се разчете, кара ни да теглим софт от некви сайтове. Осигурих ти достъп до моя компютър , веднага след като ми върна проверено работещия кабел, каза че ималоо някакъв проблем със самия кабел с някаква партида...

Сега.. незнам като какъв се изживяваш, незнам и какво си мислиш за Елхово, но тук не сме хванати от гората. Знаеш, че съм наясно с оная пародия дето разиграваш с чиповете.
От първа ръка видях за какво става въпрос. Софтуера ти е под всякаква критика, и четирите коли, на които качиха софт, в последствие претърпяха повторен ремап. Видя се какво е правено по тях...

Тодор незнам дали в крайна сметка ти каза какво си направил на колата му. Не иска и да чуе за теб.

Кабел от теб не искам, един аутоком, дето е универсален върви около 150лв, отделно че има много по-подходящи места за закупуване на кабели и то на не по-висока цена от твоите. С гаранция и  поддръжка.

Един от хората на Богомил е именно от Елхово и обслужва цяла югоизточна България, личен приятел ми е, най-малкото чрез него имам предостатъчно наблюдения в/у софт, кабели и т.н.

Сега за кабела - еконт пази 6 месеца тая информация. Т.е. няма как да ти извадя товарителницата. Това е за теб, не за мен, аз отлично знам какво и къде съм пратил и какво има при мен.
Това дето твърдиш, че не съм ти го върнал, а аз съм ти го върнал, при това за пореден път за моя сметка, вече ми преля чашата на търпението.

С добрия тон бяхме до тук.
Тия дни имам служебно пътуване до София, мисля да намина и до Монтана да се видим

dani_94

Обясних ти го като на нормален човек, че остави че съм ти изпратил друг кабел който не си ми платил, а и съм ти платил и куриера... Предложих ти и няколко варианта, ти предпочитаж да се заяждаш... И аз спирам с добрият тон!!! Помисли какво може да ти се случи в службата след една жалба за ............... Работи си със здраве работата и не заплашвай никого !!!!
Кабел който се продава за 120 лв, ти го предлагам на доставна цена от 50лв и ти отново си неблагодарен... Няма повече да кореспондирам с теб...

Хубав ден и лека служба до пенсионирането..

pe6kata

ти си ебах ти наглото копеле

пращам ти кабела първия път - за моя сметка. Няма ядове. Пускаш ми го обратно за моя сметка. Работел. ОК
Малко трудно се четял диска. Диска не се чете, а си нямал софт. Къде ти е поддръжката на тия кабели... идея си нямам.

Пращам ти го за твоя сметка, да си оправиш софта, да си разчетеш диска.
Отказваш да го вземеш, пращам си куриера и в двете посоки.

Пращаш ми синия кабел за 20лв, дето не ми върши абсолютно никаква работа и така и не съм ползвал, не съм ти го и искал. Може би за твоя сметка, не споря, а и няма значение
Връщам ти скапания кабел, пак за моя сметка и едва ли не трябва да съм ти благодарен за всичко това.

Смени си позицията 10 пъти досега, накрая ме изкара че лъжа!
за 50лв мога да си купя тая версия навсякъде из продавалника, що си мислиш че горя от желание да е точно от теб.

Казах ти, с тия лични и по телефони явно не можем да се разберем, затова тия дни искам да се видим. Тия глупости, жалби, служби... си ги избий от главата, не минават при мен. Ако искаш опитай, не ме бърка

dani_94

Май наглият си ти...Сам си написа процедурата по която е станало пращането с кабела и че след като ти отказах да го взема последният път, той се върна при теб... Изпратих ти версия 409.1 безплатно и ти платих и за куриера... Предложих ти и оферта, а ти си купувай каквото от който поискаш...
 Казах ти, не се занимавай повече с мен... Знаеш че служители на системата нямат право да се занимават с нищо друго... А ако някой им подаде сигнал????

Човекът не стига, че е осран, ми тръгва и да ме плаши с доноси и сигнали.
Нямам думи да изразя възмущението си от подобно безочие и пълна липса на морал и принципност.

Потребителски аватар
dani_94
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Проблеми с търговеца Данаил Дамянов - dani_94

Мнениеот dani_94 » Чет 26 юни 2014 7:14

pe6kata

пращам ти кабела първия път - за моя сметка. Няма ядове. Пускаш ми го обратно за моя сметка. Работел. ОК
Малко трудно се четял диска. Диска не се чете, а си нямал софт. Къде ти е поддръжката на тия кабели... идея си нямам.

Пращаш ми синия кабел за 20лв, дето не ми върши абсолютно никаква работа и така и не съм ползвал, не съм ти го и искал. Може би за твоя сметка, не споря, а и няма значение
Връщам ти скапания кабел, пак за моя сметка и едва ли не трябва да съм ти благодарен за всичко това.

за 50лв мога да си купя тая версия навсякъде из продавалника, що си мислиш че горя от желание да е точно от теб.

Казах ти, с тия лични и по телефони явно не можем да се разберем, затова тия дни искам да се видим. Тия глупости, жалби, служби... си ги избий от главата, не минават при мен. Ако искаш опитай, не ме бърка

dani_94
Май наглият си ти...Сам си написа процедурата по която е станало пращането с кабела и че след като ти отказах да го взема последният път, той се върна при теб... Изпратих ти версия 409.1 безплатно и ти платих и за куриера... Предложих ти и оферта, а ти си купувай каквото от който поискаш...
Казах ти, не се занимавай повече с мен... Знаеш че служители на системата нямат право да се занимават с нищо друго... А ако някой им подаде сигнал????

Работи колегата повече от година с кабела, през това време излизат още куп версии и аз не пазя диск от старите, а всеки е длъжен като си купи кабел в комплект с диск да си го съхранява надлежно... Обажда се въпросният колега, че не му се чете диска и не може да си инсталира наново програмата. Изпраща ми го и на един лаптоп тръгна и грешката беше моя, защото не му дадох да се копира на харда и да ми направя нов диск. С неговият кабел работих цял ден по коли и мога да твърдя че няма проблем... Връщам му кабела, той след няколко дни ми го праща отново защото не може да си преинсталира програмата, не му се четял диска... Аз не го и взех и той си го върна при него, след което нито ми го е пращал, нито съм се докосвал до неговият кабел... След още няколко негови обаждания, му изпратих кабел с версия 409.1, за който не съм му искал пари и му платих куриера даже /от човешка гледна точка/ не че съм задължен да пазя на сухо, на сянка и без магнити до дисковете на клиентите си в продължение на години. След повече от година, въпросният колега/полицай/ започва отново да ми се обажда и аз пак като човек, които иска да му помогна му дадох предложение, но не, той си продължава да се заяжда, и той не знае какво иска след 2-3 години от закупуването...

dani_94
Прегледах, но както ти казах, твоят кабел не е при мен, а и няма логика да е при мен... Имам последно предложение към теб: Връщаш ми синият кабел с пликчето и диска и аз мога да ти изпратя последната версия 12.12.0 на цена 50 лева, но трябва да намериш специалист да го инсталира, за да не стане така като с предният...

pe6kata
човека, който го инсталира, ти гарантирам че разбира много повече от компютри от теб.
четох един пасат б6, влизах в живите данни на климатроника и успяваше макс 1 минута да чете.Постепенно взе за все по-кратко време да ги чете. Типично за нискокачествен кабел. Иначе си влизаше във всички контролери и четеше грешките им. Накрая просто отказа.

Хората, с които говори, също са много в час с компютрите. М/у впроечем си се държал доста арогантно с тях. Казаха, че кабела не става, оказа се че не става. Един път твърдиш, че е повреден, един път, че не е. Лаптопа ми бил смотан и незнам кво ли не...

Инсталационния диск така и не се разчете, кара ни да теглим софт от некви сайтове. Осигурих ти достъп до моя компютър , веднага след като ми върна проверено работещия кабел, каза че ималоо някакъв проблем със самия кабел с някаква партида...

Сега.. незнам като какъв се изживяваш, незнам и какво си мислиш за Елхово, но тук не сме хванати от гората. Знаеш, че съм наясно с оная пародия дето разиграваш с чиповете.
От първа ръка видях за какво става въпрос. Софтуера ти е под всякаква критика, и четирите коли, на които качиха софт, в последствие претърпяха повторен ремап. Видя се какво е правено по тях...

Тодор незнам дали в крайна сметка ти каза какво си направил на колата му. Не иска и да чуе за теб.

Кабел от теб не искам, един аутоком, дето е универсален върви около 150лв, отделно че има много по-подходящи места за закупуване на кабели и то на не по-висока цена от твоите. С гаранция и поддръжка.

Един от хората на Богомил е именно от Елхово и обслужва цяла югоизточна България, личен приятел ми е, най-малкото чрез него имам предостатъчно наблюдения в/у софт, кабели и т.н.

Сега за кабела - еконт пази 6 месеца тая информация. Т.е. няма как да ти извадя товарителницата. Това е за теб, не за мен, аз отлично знам какво и къде съм пратил и какво има при мен.
Това дето твърдиш, че не съм ти го върнал, а аз съм ти го върнал, при това за пореден път за моя сметка, вече ми преля чашата на търпението.

С добрия тон бяхме до тук.
Тия дни имам служебно пътуване до София, мисля да намина и до Монтана да се видим

dani_94
Обясних ти го като на нормален човек, че остави че съм ти изпратил друг кабел който не си ми платил, а и съм ти платил и куриера... Предложих ти и няколко варианта, ти предпочитаж да се заяждаш... И аз спирам с добрият тон!!! Помисли какво може да ти се случи в службата след една жалба за ............... Работи си със здраве работата и не заплашвай никого !!!!
Кабел който се продава за 120 лв, ти го предлагам на доставна цена от 50лв и ти отново си неблагодарен... Няма повече да кореспондирам с теб...

Хубав ден и лека служба до пенсионирането..

pe6kata

Защо Г-н полицая Петър .......... от гр. Елхово, продължава да се заяжда с мен, аз не зная, но вие преценете ситуацията... И дано поне каже какви са му исканията, че и аз от една седмица не мога да ги разбера :gruebel

Хубав ден ви желая

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Чет 26 юни 2014 7:18

Заплахи :mhihi Продавача издава фактури или касови бележки :icon_lol

Потребителски аватар
pe6kata
VW експерт
VW експерт
Автомобил: passat corrado
Двигател: AAA и АBV turbo

Мнениеот pe6kata » Чет 26 юни 2014 8:18

Какво искам ли?! Искам да те изложа пред една много голяма общност, понеже освен че, си мошеник, си и извънредно безочлив. Искам да ти спрат търговийките, да минеш в розов цвят... И други работи искам :icon_lol

Нито искам кабел, нито искам пари, макар че е редно да върнеш това, което съм ти дал, както и което съм дал заради теб.

1- кабела го купувам в началото на есента 2012. Тръвам да го ползвам в средата на пролетта на 2013. Просто няма кога и защо, а и съм достатъчно добър, че да се оправям и без него по принцип.

2- Сигурно 5-ма души от форума ще потвърдят думите ми и са били в течение с цялата одисея.

3- когато пиша, че нещо е така, значи е така. Независимо дали ми изнася или не.

4- Колко нови версии ще излязат за 6-8 месеца, при положение че след близо 2 години предлагаш 12.12

5- Няма и 2 години от закупуването му

6- Не виждам какво значение има какъв съм. Просто съм купувач, имащ претенции към продавача

7- За фактури и документи - без коментар. Принципно ми трябват, понеже си е инструмент, разход на фирмата...

Моята дума срещу твоята. В тоя форум незнам коя повече тежи,но...

Понеже Данаил лъже фрапантно, много ми е интересно как ще коментира следните 6 документа:

Това, че еконт не пазел тая информация, не означава, че аз я нямам, както съм казал на Данаил.:mhihi Естествено го оставих хубаво да се изложи преди да я покажа, все пак затова съм пуснал и темата, да се види какъв е мухльо

1. Изображение
1.Елхово - Монтана 24.06.2013 Първото пращане. Плаща подател, т.е. аз

2. Изображение
връщане на перфектния кабел, Монтана- Елхово, 28.0.2013 след един ден работа с него. Плаща получателя, т.е. АЗ

3. Изображение
Пак му пращам кабела, нито работи, нито се чете диска. Пускам го за негова сметка, за да си оправи кашите. Елхово - Монтана. 11.07.2013. Отказва да го вземе, аз трябвало да платя доставката

4. Изображение
19.07.2013, получвам си отказаната пратка обратно. Транспорта и в двете посоки естествено го плащам аз

5. Изображение
09.08.2013 Дамянов решава да ми прати синия кабел. За какъв чеп ми е, и защо, само той си знае. Монтана - Елхово. Интересно, че пише, че доставката се плаща от получателя, т.е. АЗ

6. Изображение
10.08.2013 В деня на получаване на пратката от Монтана, съм пуснал и проблемния кабел версия 11.11. Кабел, за който твърди че е при мен, и че не съм го изпращал Голяма греда :mhihi
Елхово - Монтана. плаща подател, т.е. АЗ

Значи има изпратен кабел до Монтана. Към днешна дата/ по-скоро вчерашна/ имам ето този син кабел: Дали и кой кабел е изпратен, мисля че е пределно ясно :biggrin

Изображение

Кофти развитие за dani_94

Дето кабелите му не струват, както и самия човек, ами и много нещо може да се изпише за т.нар. му "чип тунинг"

helikamov
Автомобил: TOYOTA AVENSIS
Двигател: 2WW 2017

Мнениеот helikamov » Чет 26 юни 2014 9:01

Същата сага /или почти същата/и при мен от юли 2012г.
Поръчах си кабел 11.11.3 от търговеца dani_94 и понеже имах пътуване до Видин, предложих да си го взема лично от него в Монтана. Речено – сторено. Прибирам се в Търново – инсталирам програмата, слизам в колата и действам съгласно инструкциите. Едно сканиране до средата и край с кабелчето. Пиша му с молба да каже какво да правя – може аз нещо да съм сгафил знам ли. Нищо не се оправи и след съветите му и той предложи да ми го смени с нов. Пращам стария, получавам новия и дърво отвсякъде – абсолютно същата история – едно включване към колата и толкоз, след това познатите съобщения за липса на лиценз и т.н. И понеже ми писна и реших да не му досаждам повече, се примирих донякъде и след доста ровене и четене в нета разбрах къде е проблема и си го оправих но това е друга приказка.
Та не знам за разпръсквачите, ДеПеЕфите и чиповете на dani_94, но кабелите, които продава за мен са шит.

П.С. пазя си кореспонденцията

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Чет 26 юни 2014 9:56

Поради безумно наглото поведение на продавача, който на всичкото отгоре е и регистриран като търговец във форума, има срок само до края на деня да даде някакво по-смислено обяснение или да оправи нещата с купувача. След това е ясно какво следва.

Потребителски аватар
Vag_activator
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Vag_activator » Чет 26 юни 2014 10:10

Колебал съм се много пъти.
Dani_94 или склад66.
От склада съм доволен,закупих 409.1 който работи и до ден днешен!Изгоря веднъж,транспорта за моя сметка и го отремонтираха (беше си в гаранция).
Дойде време да вземам 12.12 Дани или склада??90-100лв
И си взех от Китай за 30лв,каквото ще да става.
Поне няма да ме е яд дори и да си замине...
Реално за 90лв,може да взема от 3-ма различни търговци и все един може да излезне читав!

Потребителски аватар
dani_94
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dani_94 » Чет 26 юни 2014 10:29

dobrin написа:Поради безумно наглото поведение на продавача, който на всичкото отгоре е и регистриран като търговец във форума, има срок само до края на деня да даде някакво по-смислено обяснение или да оправи нещата с купувача. След това е ясно какво следва.

Добри, ти прочете ли какво съм написал... Днес ще му пусна друг кабел за моя сметка, но прочети отново цялата история във поста ми, тя е самата истина... Чакам да напишеш дали да му пускам кабел....

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Чет 26 юни 2014 10:36

dani_94 написа:
dobrin написа:Поради безумно наглото поведение на продавача, който на всичкото отгоре е и регистриран като търговец във форума, има срок само до края на деня да даде някакво по-смислено обяснение или да оправи нещата с купувача. След това е ясно какво следва.

Добри, ти прочете ли какво съм написал... Днес ще му пусна друг кабел за моя сметка, но прочети отново цялата история във поста ми, тя е самата истина... Чакам да напишеш дали да му пускам кабел....

Извинявай,но защо Добрин да ти казва какво да правиш :eek
Коректен търговец ли си?
Искаш ли да продължаваш с работното си пространство тук?

Я форума какви архиви пази
http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=59&t=246522&hilit=dani_94

Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Мнениеот L&R » Чет 26 юни 2014 10:49

Само едно леко отклонение, защото по горе се спомена нещо за фалшиви кабели, та това са си фалшиви кабели, би трябвало от самото начало да сме приели идеята, че плащаме по малко и поемаме риска да ползваме "менте"

Потребителски аватар
dani_94
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dani_94 » Чет 26 юни 2014 10:53

Както видя и в по горният ми пост съм го обезщетил с друг кабел, вярно не е тази версия но и неговият кабел си работи и съм му дал друг... Днес ще му изпратя и трети кабел, но то си е до човека... След 1 - 2 години ще измисли нещо друго и понеже той е клиент вие може би отново ще му повярвате...

Пуснал съм му друг кабел за моя сметка, утре 27.06.2014 година, ще бъде в офиса на Еконт в гр. Елхово!!!

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Чет 26 юни 2014 11:00

Според мен е явно, че един от двамата лъже - най-малкото за това къде се намира "кабелът на раздора" - дали е върнат на dani_94 или е още у pe6kata. Не познавам dani_94, но познавам pe6kata и твърдя, че държи на думата си и не лъже.

helikamov
Автомобил: TOYOTA AVENSIS
Двигател: 2WW 2017

Мнениеот helikamov » Чет 26 юни 2014 11:25

Съвет към pe6kata:
След, като получиш утре новия кабел, постарай се ако имаш възможност да го експлоатираш на комп или лаптоп, който няма достъп до интернет и никога не го свързвай с нета. Иначе резултата ще е същия.
Аз се убедих в това и сега съм с китайче за 20 долара, работещо на 6 на едно старо лаптопче изровено от мазето само за тази цел.

Потребителски аватар
group®
Темерут
Автомобил: Passat B8 Alltrack
Двигател: DFCA

Мнениеот group® » Чет 26 юни 2014 11:31

Лило, по спомен някъде в коша има и една по интересна тема за този и за комбито ;)

Потребителски аватар
dani_94
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dani_94 » Чет 26 юни 2014 12:22

myrshavija написа:Според мен е явно, че един от двамата лъже - най-малкото за това къде се намира "кабелът на раздора" - дали е върнат на dani_94 или е още у pe6kata. Не познавам dani_94, но познавам pe6kata и твърдя, че държи на думата си и не лъже.

Който се е срещал с мен, е видял че съм изключително точен и коректен, държа на думата си и не се отмятам от нея, в помощ съм на десетки хора ежедневно но както видяхте тук не става на въпрос за друго освен оплюване... Това му беше целта, а не друг кабел... И вчера Еконт са счупили диска на изпратен от мен кабел, но отидох на 2 пъти до офиса в 19.31 и в 20.19 минути да изпратя на човека съдържанието на диска за да може да си използва кабела...

helikamov написа:Съвет към pe6kata:
След, като получиш утре новия кабел, постарай се ако имаш възможност да го експлоатираш на комп или лаптоп, който няма достъп до интернет и никога не го свързвай с нета. Иначе резултата ще е същия.
Аз се убедих в това и сега съм с китайче за 20 долара, работещо на 6 на едно старо лаптопче изровено от мазето само за тази цел.

Точно така. Кабела който му пратих аз лично съм работил с него поне година... Искам като дойде в най кратък срок да го инсталира и да каже какво му е мнението, не да го съобщи след 1-2 години...

Върни се в “ОФФ-Топик - други”