искам да купя една кола ,от един паркинг в София
хората които я продават ми казват че има някакви кауфтен ...намсиквоси ,някой има ли търпение да да разясни какво е нужно за регистрация на токущо внесен автомобил
реално искат ми парите на ръка без никакви документи освен някакви немски договори...и ме хвърлят в размисъл...
купуване по новия начин
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
може като начало да си попълниш полето местоживеене в профила за да знаеме и ние ти откъде си-има смисъл...
вероятно ти я предлагат с т.нар. кауффертраг (договор за продажба иначе казано). мисля че трябва да има всички останали документи като малкия и големия бриф (немските талони) и не знам засега дали не искат ТЮФ (немския преглед) да е минала колата.
оттам нататък-да каже някой който по наскоро е регистрирал...

вероятно ти я предлагат с т.нар. кауффертраг (договор за продажба иначе казано). мисля че трябва да има всички останали документи като малкия и големия бриф (немските талони) и не знам засега дали не искат ТЮФ (немския преглед) да е минала колата.
оттам нататък-да каже някой който по наскоро е регистрирал...

- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
satansho написа:мислех че е за нов внос...
"...Вносът на коли, произведени преди 2003 г., трябва да спре от догодина. С влизането на България в ЕС ще се задейства ограничение, според което не могат да се регистрират автомобили, чиито двигатели не отговарят на еконормите "Евро 4"....
Съмнявам се да стане ама ще видим

Върни се в “ОФФ-Топик - други”