
(Ако знаете и трикове за да се не пукат яйцата при варене - споделяйте)
orgasmatron написа:колега рецептата не е толкова важна, те съставките на всички козунаци са си еднакви - мляко, масло, яйца, есенции там разни, брашно, захар вода и т.н.
по важно е как го замесваш, и най вече как оформяш фитилите с които ще плетеш козунака, дали ще са два или три въпрос на вкус.
тъй да не се стресне някой почти завършил хлебар сладкар съм (то си ми и личи де) и имам доста богат опит по фурните. колко казани козунаци съм измесил не е истина.
та blagoykata утре или в другиден ще ти пратя точния начин на приготвяне, искам да си го поприпомня малко щот от поне 10г не съм се занимавал
blagoykata написа:....как да си направя козунак късащ се на конци! С две думи търся перфектната рецепта!...
blagoykata написа:
Ако знаете и трикове за да се не пукат яйцата при варене - споделяйте
blagoykata написа:blagoykata написа:
Ако знаете и трикове за да се не пукат яйцата при варене - споделяйте
gr_kanev написа:blagoykata написа:blagoykata написа:
Ако знаете и трикове за да се не пукат яйцата при варене - споделяйте
Мисля че се слагаше малко сол във водата където се варят ...
blagoykata написа:blagoykata написа:Ако знаете и трикове за да се не пукат яйцата при варене - споделяйте
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 33 госта