Няма връзка с Кобра (автостъкла)
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Няма връзка с Кобра (автостъкла)
Вече цяла седмица се опитвам да се свържа със сервизите на Кобра по публикуваните в сайта им телефони и не отговарят. В София имат 4 пункта в различни квартали и никой не отговаря. Звънях и телефони от провинцията и пак никой не вдига. Та фалирали ли са тези хора, работят ли? Някой може ли да даде техен телен , на който отговарят?
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Re: Няма връзка с Кобра (автостъкла)
Фалирали? Като някой не вдига телефона значи е фалирал? В момента по-проспериращи фирми от тях няма :D
Все още има огромни опашки и работа си имат. Файда да ти вдигат няма. Отиди на място.
Все още има огромни опашки и работа си имат. Файда да ти вдигат няма. Отиди на място.
-
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
В България като изкараш някой лев ставаш важен и не разговаряш с клиентите 

- Vizor
- Изгубена душа
- Двигател:
- Контакти:
Напълно възможно е да нямат възможността да го направят. Като ги видях как всички бяха луднали по офисите им.. не мисля, че им е до телефона в момента. Разбирам ги напълно...
Vizor написа:Фалирали? Като някой не вдига телефона значи е фалирал? В момента по-проспериращи фирми от тях няма :D
И като отида на място и какво ще стане, ще видя опашка два сутака, и пак нищо. Целта на телефона е да си запиша конкрена дата и час, за да не правим калабалък из София. Колата със счупен джам трудно се кара. Що за отговор е това?
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Да си запишеш час в Кобра....в момента !!? Човеко,ти живееш в някаква паралелна вселена :-)
Последна промяна от Stivi на Сря 16 юли 2014 15:25, променено общо 1 път.
- Vizor
- Изгубена душа
- Двигател:
- Контакти:
Стиви ти го обясни. Ако отидеш в магазина за да си купиш хляб чакаш ли опашката или си записваш час?
Това малко ми звучи като "за какво да чакам като останалите балъци, които са наредени там от 3-4 дена".
Все пак хората си предлагат продукта и ако искаш го купуваш от тях. Мисля, че ако звъннеш в Порше БГ ще ти запишат час и ще успееш да си смениш там каквото имаш да сменяш. Разбирам те, но не съм съгласен с това, което казваш.
Това малко ми звучи като "за какво да чакам като останалите балъци, които са наредени там от 3-4 дена".
Все пак хората си предлагат продукта и ако искаш го купуваш от тях. Мисля, че ако звъннеш в Порше БГ ще ти запишат час и ще успееш да си смениш там каквото имаш да сменяш. Разбирам те, но не съм съгласен с това, което казваш.
- nvrmnd
- Автомобил: Golf MK5
- Двигател: 1.6 FSI BLF
@Vizor, нещо ми се губи твоята логика.
Телефонът е измислен за улеснение. Не вярвам опащката пред Кобра да е за запазване на час. Ако е така, ние явно сме в 17 век още.
Телефонът е измислен за улеснение. Не вярвам опащката пред Кобра да е за запазване на час. Ако е така, ние явно сме в 17 век още.
- Vizor
- Изгубена душа
- Двигател:
- Контакти:
Опашката е за изчакване на ред. Запазване на час, при такава опашка..
Нареждаш се и чакаш. Ако не - отиваш до друг град, където ще ти запазят час и така нататък. Никъде не видях в сайта им да пише, че телефона е за запазване на час.
Нареждаш се и чакаш. Ако не - отиваш до друг град, където ще ти запазят час и така нататък. Никъде не видях в сайта им да пише, че телефона е за запазване на час.
Последна промяна от Vizor на Сря 16 юли 2014 15:55, променено общо 1 път.
- pavlingm
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: AFN
- Контакти:
Завчера ходих и поразпитах, заради един приятел.
Имаше 30 души, които чакаха, за да си запишат час за поставяне на стъкло.
Часовете им бяха определени за след средата на август.
Имаше 30 души, които чакаха, за да си запишат час за поставяне на стъкло.
Часовете им бяха определени за след средата на август.
- Vizor
- Изгубена душа
- Двигател:
- Контакти:
Явно ситуацията е доста по-зле отколкото я описах, но мисля, че е ясно на всички, че точно тези фирми в момента ще са така.
Визор, виж сега, аз съм сменял стъкла на много коли. Преди да откарам колата, се обаждам по телефона първо да разбера дали имат подходящото стъкло, второ цената, трето кога ще имат време по техен график защото стъклото майсторът го сменя бързо, но после колата стои 3-4 часа за да втвърди лепилото.
Аналогията ти с хляба не правилна. Обасни ми по -подробно - отивам в някой от сервизите, там има около 50 коли, трбва да паркирам що годе по правилата, но къде. Местата са зети! После кой точно ще ме запише и ще ми гледа модела на стъклото, след като всички са заети. Все пак ти знаеш ли някакъв техен телефон, на който се обаждат в този момент? Примерно твой познат да е ходил там и да са му дали друг тел.
Аналогията ти с хляба не правилна. Обасни ми по -подробно - отивам в някой от сервизите, там има около 50 коли, трбва да паркирам що годе по правилата, но къде. Местата са зети! После кой точно ще ме запише и ще ми гледа модела на стъклото, след като всички са заети. Все пак ти знаеш ли някакъв техен телефон, на който се обаждат в този момент? Примерно твой познат да е ходил там и да са му дали друг тел.
Визор, малко извън темата
Едно време се редяхме както казваш ти за цветни телевизори пред фирмения магазин на Ворошилов на Стамболийски. Имаше списък и на всеки час се проверяваха присъстващите. Който го няма отпада.
Ама сега не е соца
Едно време се редяхме както казваш ти за цветни телевизори пред фирмения магазин на Ворошилов на Стамболийски. Имаше списък и на всеки час се проверяваха присъстващите. Който го няма отпада.
Ама сега не е соца

- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Преди си сменял там стъкло със записване на час, но в дните от градушката насам явно това не се практикува, поради простата причина, че като имаш 30 човека чакащи в магазина, няма смисъл няклолко човека от персонала, вместо да ги обслужват да седят на телефоните постоянно и да отговарят, че нямат налични стъкла и не е възможно да се запише час.
Изчакай още 2-3 седмици и предполагам ще се нормализират нещата.

Изчакай още 2-3 седмици и предполагам ще се нормализират нещата.
- dani_donchev
- Автомобил: w Golf 3 GTI
- Двигател: ABF
Ако някой има нужда от човек който да му монтира стакло нека звънне работил съм там 6 години сега бачкам частно за колеги от форума промоционални цени
0877016599

Върни се в “ОФФ-Топик - други”