Някой да може да уреди кухненски уреди с намаление?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Някой да може да уреди кухненски уреди с намаление?
Трябва (на майка) ми микровълнова (с дигитален дисплей)....ама възможно най-тънко. По техно* били по 120-130 лв. Ако някой може да помогне, моля на ЛС.
- joro_kem
- VW експерт
- Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
- Двигател: AXR DFFA
Re: Някой да може да уреди кухненски уреди с намаление?
колко по-тънко от това, бе колега??? ако някой (в което не вярвам!) успее да ти издейства 5 или 10% отстъпка, ша спестиш егати и крупната сума. а по темата: понеже и на мен ми предстои да купувам микровълнова (за майка си), смятам да й купя самсунг от около 150 лв., оборудван и с грил!buFka написа:Трябва (на майка) ми микровълнова (с дигитален дисплей)....ама възможно най-тънко. По техно* били по 120-130 лв. Ако някой може да помогне, моля на ЛС.
- maistora_1
- Автомобил:
- Двигател:
buFka написа:Трябва (на майка) ми микровълнова (с дигитален дисплей)
за какво ти е с дигитален дисплей???само да се обърква ли?
сигурен ли си, че ще се справя с него...
а й обикновенно тия дигиталните по-често се развалят и нямат оправяне...или се изтъркват копчета и тн
buFka написа:Трябва (на майка) ми микровълнова (с дигитален дисплей)....ама възможно най-тънко. По техно* били по 120-130 лв. Ако някой може да помогне, моля на ЛС.
LG, CANDY са между 200-250 лв. и си заслужават имат дигитален дисплей, грил и автоматични програми за готвене.
За 150 лв. има G. ELECTRIC , но не си заслува. Най-добре на място да се коментират нещата
Не мисля , че е добър вариант да се взима електронна, механичните са по-сполучливи, помисли.....

buFka написа:Трябва (на майка) ми микровълнова (с дигитален дисплей)....ама възможно най-тънко. По техно* били по 120-130 лв. Ако някой може да помогне, моля на ЛС.
сега виждам темата...
ако искаш иди в с. Лукорско. Там има големи складове и по-рано правеха отстъпки.
- Roberta
- Официален говорител
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ila написа:buFka написа:Трябва (на майка) ми микровълнова (с дигитален дисплей)....ама възможно най-тънко. По техно* били по 120-130 лв. Ако някой може да помогне, моля на ЛС.
сега виждам темата...
ако искаш иди в с. Лукорско. Там има големи складове и по-рано правеха отстъпки.
Колега, селото случайно да не е Локорско?

- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
joro_kem написа:колко по-тънко от това, бе колега??? ако някой (в което не вярвам!) успее да ти издейства 5 или 10% отстъпка, ша спестиш егати и крупната сума. а по темата: понеже и на мен ми предстои да купувам микровълнова (за майка си), смятам да й купя самсунг от около 150 лв., оборудван и с грил!buFka написа:Трябва (на майка) ми микровълнова (с дигитален дисплей)....ама възможно най-тънко. По техно* били по 120-130 лв. Ако някой може да помогне, моля на ЛС.
Човека си е половин германец бе,то си му личи по постовете-що трябва нещо да се плати по-скъпо ако може по-евтино та ако ще с 2лв да е

- joro_kem
- VW експерт
- Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
- Двигател: AXR DFFA

по темата: днес купих на майка си ето това:
http://www.technomarket.bg/product_deta ... d=09025849
много го похвалиха момчетата от магазина и казаха, че си заслужава парите (140 лв.).
Върни се в “ОФФ-Топик - други”