Вчера видях това коте в близост до офиса ми и беше в ужасно състояние, едното му око беше много бледо, а другото затворено и с много секрети около него - дадох му храна и вода естествено. Днес отидох да го видя за съжаление беше по-зле. Свързах се веднага с Animal Hope Варна и веднага ми помогнаха. За съжаление нямат възможност да я приемат и ме посъветваха да я заведа на ветеринар, тъй като е душицата има нужда от помощ. След работа отидох да я взема и не можете да си представите видях две деца, едно от които които се опитваше да стъпи върху нея и дори имаше възрастни хора в близост до тях - толкова учудено ме гледаха като казах да не го прави...

Искам да благодаря и на д-р Манолов, който ни прие вечерта - след прегледа за съжаление на лявото оче е загубено и сега битката за дясното, заради на вирусна инфекция... Така след вътрешно и външно обезпаразитяване, започване лечение на вирусната инфекция с антибиотици, крем и други медикаменти за очите, котето ще остане там в продължение на 12 дни за дена и дано да може да се закрепи, тъй като няма да съм във Варна през следващите 10 дни и за съжаление не мога да се грижа за нея в къщи. Не мога да я взема вкъщи, защото вече взех едно невероятно куче с име Hella

Нейното име е Миша и тя е почти два месеца...
Не търся пари, не търся внимание или похвала, но толкова ли сме оскотяли, че така да се отнасяме така с животните? Толкова ли е трудно да бъдем човечни спрямо животинки, които не могат да се оравят сами? То е ясно, че държава и закони няма, но поне ние трябва да сме хора в пълния смисъл поне според мен де... На този етап се надвам Animal Hope да помогнат за осиновяване, тъй като за моя радост много животинки си намират домове и биват осиновявани извън България. Благодаря предварително за всякакви съвети колеги