Откраднаха ми капаците на джантите на 4-ката,джантите са оригиналните 15 цола,като тези на снимката http://images.speurders.nl/images/21/21 ... 0060_4.jpg
Ходих в Сакар и ми искат 120лв. за 4-те капака,виждат ми се много за едни капаци.Някой има ли идея къде мога да ги намеря по-евтино?
P.S:НЕ паркирайте пред нов български университет,това ми е за втори път там.Първият ми бяха разбирли цялата ключалка с дръжката,като бяха огънали вратата и съответно строшили дръжка,но тъй като не са могли да я отворят ми бяха счупили и носачите на другото стъкло....ТАМ СЕ КРАДЕ МНОГО!!!!
Откраднаха ми капаците-моля за съвет
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Откраднаха ми капаците-моля за съвет
Последна промяна от S500 на Сря 11 апр 2007 12:24, променено общо 1 път.
- N0rdisk
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Откраднаха ми капаците
S500 написа:P.S:НЕ паркирайте пред нов български университет.............ТАМ СЕ КРАДЕ МНОГО!!!!
Майката са си е...ли там, веднъж и аз бях спрял посред бял ден за 15 минути и ми свалиха антената - бахти 3 лева е тая антена.
Там са некви гепарди.
За капачки виж точно до автомивката и спирката на 260 има една морга - нищо чудно да са ги занесли там.
- emohrisstov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
S500 написа:P.S:НЕ паркирайте пред нов български университет ТАМ СЕ КРАДЕ МНОГО!!!!
Здрасти
Къде си бил спрял, там пред платения паркинг ли или на "нивата", както му казвам аз?
emohrisstov написа:S500 написа:P.S:НЕ паркирайте пред нов български университет ТАМ СЕ КРАДЕ МНОГО!!!!
Здрасти
Къде си бил спрял, там пред платения паркинг ли или на "нивата", както му казвам аз?
Пред паркинга бях спрял и двата пъти,вече почвам да си мисля дали тия от паркинга не дават пари на наркоманчетата да тумбят колите,за да им е пълен паркинга?!?

- emohrisstov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- emohrisstov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
moleo написа:леле колеги хвърлихте ме в музиката, аз съм студент там, но тъй като работата ми е много не съм ходил последната година, колата там не сам я паркирал, защото нямах. Сега колата има доста неща за тумбене, не знам каде ще паркирам като ми се наложи ? ? ?
Еми аз ти препоръчвам на платения, плащаш си 2 кинта за цял ден и да ти е мирна главата

- Stefan
- R.I.P Madcap
- Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
- Двигател:
S500 написа:Пред паркинга бях спрял и двата пъти,вече почвам да си мисля дали тия от паркинга дават пари на наркоманчетата да тумбят колите,за да им е пълен паркинга?!?
Естествено че те са в играта. Случвало ми се е да видя човек, на който са му откраднали колата, която е била спряна отвън до бариерата на паркинга и тези който работят там нищо не били видели.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”