Та какво ни дразни нас 'старите' и най вече модовете: кирилицата, повтарянето на теми, безсмилени теми и постове и т.н. (тук не говорим за 'старите' потребители на форума, които понякога правят същото)
Наистина е дразнещо и аз самия съм си изпускал нервите.
'Новаци'. Положете малко усилие за да се адаптирате по-добре тук. Четете. Търсете. Разглеждайте. Не бързайте. И най-вече не се дразнете за глупости. Всички тук сме хора, а не роботи.
Сега обаче нека обърнем малко внимание на 'новаците'(каквито сме били всички). Сигурно е супер дразнещо за 'новака', нека го наречем условно - @ivan4o_vw (ако има някой с такъв ник ...сори), да се регне и с първия му опит да установи връзка, да го нападнат 10 човека и да му викат "кирилица", "неточен раздел", "използвай търсачката" и т.н. Ми сигурно ще му стане тъпо на @ivan4o_vw.
Всички сме минали по тоя път. Та дайте да сме малко по-толерантни. Има хора, които са 'скарани' с интернет и компютрите и им е много трудно да разберат какво става тук. Има хора, които са в час с новостите, но никога не са влизали във форум и пак им е трудно. Има и още много видове хора, но обикновенно ivan4o_vw се рeгва тук за да търси помощ, съвет, съмишленици. Е нали затова е форума

Знам, че сега някой ще кажат - "Е нали има правила, търсачка" - Да ама често само ние си знаем какво представляват те и факта, че не са единици случаите на грешки сред 'новаците' значи, че това неработи много добре и вината не само в новия потребител.
Призовавам всички да сме по-толерантни.
Призовавам и хората, които си умират да пишат: отделете 2 мин да напишете нещо полезно на @ivan4o_vw, а не само ....
П.С. Повод да пусна темата е скорошен мой сблъсък с 'новак', с който се заядох, заради грешки. Впоследствие се запознахме и се оказа супер свестен пич, който би бил много полезен на форума ако се интегрира тук, но проблема е, че компютрите не са му стихията(за разлика от колите).