Откраднаха ми колата.Помагайте
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- ачо
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Откраднаха ми колата.Помагайте
Здравейте.Не съм много активен във форума,но сега реших да се обърна към вас за съвет.В събота вечерта ми гепиха колата от паркинга на METRO.Става въпрос за passat B3.Мислех че като вече не е първа младост,пък и въшно не е много "напарфюмирана",никой няма да и обърне внимание.Но явно съм грешал.Между другото забравих да вметна ,че същия ден от въпросния паркинг са вдигнати четири коли.Молбата ми към вас е,имате ли някаква идея как мога да си вьрна колата.Благодаря ви.
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
Искрено ти съчувствам, трябва да търсиш връзки с подземния свят и да се откупи, за друго не се сещам......не мисля, че може да се разчита на полицията да я открие
Пусни тема във всички форуми за които се сетиш, има доста препатили хора, които могат да те опътят
Защо не кажеш кога е открадната, какъв цвят е и с каква регистрация?Може и снимка да пуснеш
Един човек от клуб Хонда така беше засякал собствената си кола в движение 2-3 дена след кражбата и след дълго преследване........може сам да се сетиш какво е станало с въпросния шофьор на откраднатата кола 

Пусни тема във всички форуми за които се сетиш, има доста препатили хора, които могат да те опътят

Защо не кажеш кога е открадната, какъв цвят е и с каква регистрация?Може и снимка да пуснеш

Последна промяна от NovobranecGT на Пон 21 фев 2005 19:26, променено общо 1 път.
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Пет 21 яну 2011 21:38, променено общо 1 път.
- guard
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Откраднаха ми колата.Помагайте
ачо написа:Здравейте.Не съм много активен във форума,но сега реших да се обърна към вас за съвет.В събота вечерта ми гепиха колата от паркинга на METRO.Става въпрос за passat B3.Мислех че като вече не е първа младост,пък и въшно не е много "напарфюмирана",никой няма да и обърне внимание.Но явно съм грешал.Между другото забравих да вметна ,че същия ден от въпросния паркинг са вдигнати четири коли.Молбата ми към вас е,имате ли някаква идея как мога да си вьрна колата.Благодаря ви.
Е чакай малко бе, кой ще смее да краде кола от метро..............освен всъщност ако не е било вечерта.

- guard
- Автомобил:
- Двигател:
Red_Jetta написа:сега се сетих още нещо нали на паркинга на Метро дават едни временни пропуски. койти е изкарал твойта кола трябва да е оставил друга. в крайна сметка тази друга до вечерта трябва да е там. търси полицаите.
Не,

За пореден път виждам каква е БГ.........
Много поздрави за родолюбците........те си знаят кои са.

- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
А дали има вероятност самата охрана да е замесена в случая? Просто си мисля на глас...
Съжалявам за това което се е случило.
Един приятел ме посъветва преди време:
"Ако някога ти се случи да ти откраднат колата в София обади се на 2-3 от по-големите таксиметрови фирми и кажи, че даваш награда на този който открие колата, за 10 минути са я открили ако колата е по улиците, страшни хиени са!"
Не съм се възползвал от съвета му и не бих искал, но на някого може да се окаже полезен.
"Ако някога ти се случи да ти откраднат колата в София обади се на 2-3 от по-големите таксиметрови фирми и кажи, че даваш награда на този който открие колата, за 10 минути са я открили ако колата е по улиците, страшни хиени са!"
Не съм се възползвал от съвета му и не бих искал, но на някого може да се окаже полезен.
- guard
- Автомобил:
- Двигател:
ачо написа:Охраната на Метро на бул. Цариградсо шосе твърдят, че навън няма камери. Талон също не дадоха този ден.

Нямам думи...........спирам да пиша в темата.....дори и в клуба няма да пиша 24часа.....като израз на признателност пред велика Честна българия(няма по-малко б иначе щях да го напиша него).

П.П:Как да няма????????????????????като аз поне 4-5 съм виждал........всичко се записва навсякъде.

- ачо
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
[Това е добра идея, но трябваше по-рано да се задейстам ,може би[/b][/quote]vasstop написа:А дали има вероятност самата охрана да е замесена в случая? Просто си мисля на глас...
- DragoGT
- 1/8 перничанин
- Автомобил:
- Двигател:
Стягай се и действай
1. КАМЕРИ ИМА!!! и на входа и на изхода виждал съм
отиваш заплашваш съд ала бала искаш записа от камерите да се даде на полиция
2. никой луд няма да открадне кола и да прекоси софия с нея
тя е някъде наблизо но тука има две подточки
ако е за откуп търси по блокове с големи паркинги където е малко вероятно да се забележи лесно обикаляй за няколко дена няколко коли може и да я намерите
но ако е за части.... може вече да е на части....
1. КАМЕРИ ИМА!!! и на входа и на изхода виждал съм
отиваш заплашваш съд ала бала искаш записа от камерите да се даде на полиция
2. никой луд няма да открадне кола и да прекоси софия с нея
тя е някъде наблизо но тука има две подточки
ако е за откуп търси по блокове с големи паркинги където е малко вероятно да се забележи лесно обикаляй за няколко дена няколко коли може и да я намерите
но ако е за части.... може вече да е на части....
Върни се в “ОФФ-Топик - други”