Навигация за Пайнър
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Навигация за Пайнър
Значи трябва ми навигация за пайнър на двд .. за българия и ромъния та ме интересува може ли да се намери.. и ще го прочете ли пайнъра ако не е от техните оригиналните дискове не за друго ама нямат българия и ромъния .. дали може да се качи по някакъв начин
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Навигация за Пайнър
Румъния колегаVizor написа:Значи трябва ми навигация за пайнър на двд .. за българия и ромъния та ме интересува може ли да се намери.. и ще го прочете ли пайнъра ако не е от техните оригиналните дискове не за друго ама нямат българия и ромъния .. дали може да се качи по някакъв начин

- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Re: Навигация за Пайнър
santo_trafficante написа:Румъния колегаVizor написа:Значи трябва ми навигация за пайнър на двд .. за българия и ромъния та ме интересува може ли да се намери.. и ще го прочете ли пайнъра ако не е от техните оригиналните дискове не за друго ама нямат българия и ромъния .. дали може да се качи по някакъв начин
Абе .. аз гледам че нещо кофти има в тая Румъния ..ама викам хайде.. + това съм свикнал да пиша на латиница и форума ме връща назаде много

а за колегата Векстор
Пич... диска не е за мен за приятел е .. ако може да се намери легален той ще си го купи стига да ги има картите.. ако може нелегален (което не е коректно спрямо фирмата) може да си пишем на лични да видим бива ли такива гадости да има на пазара

Върни се в “ОФФ-Топик - други”