Препоръчайте Туристическа агенция !

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
bmwww
Автомобил:
Двигател:

Препоръчайте Туристическа агенция !

Мнениеот bmwww » Чет 05 дек 2013 21:08

Знаете ли и имате ли отзиви за някоя добра туристическа агенция която да организира екскурзии например Египет или Тайланд и да не са мошенници . Също така ако някой е ходил на някое екзотично място ще съм благодарен да сподели малко опит - като например с група по-добре ли е или сам да си го организираш е по-добре или пък може ли само самолетни билети да се минат през агенция и там да съм си сам войн и такива неща ! От 2 години планувам точно това лято да се поглезя малко ама да се не кана !

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Re: Препоръчайте Туристическа агенция !

Мнениеот LILO&STICH » Чет 05 дек 2013 21:59

Астрал
Такава добра организация ни направиха в дубай,че дъх не ни остана.
Скоро ще ги ползвам и за друга дестинациика,но още малко време да мине.
Тезтур също за азиатски пътешествия

Последна промяна от LILO&STICH на Чет 05 дек 2013 22:00, променено общо 1 път.

bmwww
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bmwww » Чет 05 дек 2013 22:00

Вие с група ли бехте или само билетите ви организираха ? С група по-добре ли е ако сте били така де ?

Сега ги прегледах ама нещо нямат за Тайланд или Египет .

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Чет 05 дек 2013 22:02

С цял самолет.
Пак ще ходим до там,но вече без повечето неща от пакета. Сами ще се разхождаме

Потребителски аватар
dermeister
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dermeister » Сря 14 яну 2015 14:16

Някакви отзиви за 2mko?

http://www.2mko.com/

Потребителски аватар
zografski
Автомобил: Golf IV V6 4Motion
Двигател: AUE 2001

Мнениеот zografski » Сря 14 яну 2015 14:58

Аз бях на Хавайте преди 2 год, моето мнение е: организирай си сам екскурзията! Ако знаеш езика не ти трябва агенция, резервираш си билети за самолета и хотел и си готов. Като пристигнеш в хотела обикновено имат тур. агенции, които ти предлагат различни екскурзии из града, различни развлекателни мероприятия и т.н. Така сам си правиш плана за времето което ще си на даденото място, организираш си кои дни искаш да ходиш някъде и кои искаш да си почиваш и т.н.
Моето мнение е да не се занимаваш с тур. агенции, особено ако знаеш англ. език!Единествено може да ползваш техните услуги ако не можеш да си организираш пътя до дадената дестинация, т.е. да ти помогнат само със закупуването на билетите, защото когато е с 1-2-3 прекачвания е малко по филм, единствено за това бих използвал техните услуги!
Успех и приятно изкарване :th_up

Потребителски аватар
dermeister
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dermeister » Сря 14 яну 2015 15:40

Мерси за съветите. По принцип винаги си организирам всичко сам и съм се убедил, че на място офертите са по-добри и свободата да правиш каквото си искаш е голям плюс. В случая обаче става въпрос за държави, в които езиковата бариера е проблем и сигурността не е на ниво. Също така екскурзията, която съм си избрал е доста дълга и със сложна логистика, та искам и аз един път да съм тъп турист :)

Потребителски аватар
zografski
Автомобил: Golf IV V6 4Motion
Двигател: AUE 2001

Мнениеот zografski » Сря 14 яну 2015 15:53

За езиковата бариера, мисля че си в грешка :icon_lol Англ. ез. от отдавна е международен и всеки себеуважаващ се хотел разполага с хора минимално знаещи англ. ез.! Същото е и за тамошните тур агенции, представяш ли си да отидеш в Китай и никой да не знае Англ. :icon_lol Какъв курорт ще да е това ако служителите там знаят само матерният им език. Имам много приятели ходили в Тайланд и нито 1 не се е оплакъл от езикова бариера :c020 Отделно офертите на място са много по-добри, 1во като цена, 2ро като брой и разнообразие :c020 Ноември месец бяхме в Амстердам, отново всичко сами си организирахме и отново всичко беше перфектно. :beer

KOKO ГЕОРГИЕВ

Мнениеот KOKO ГЕОРГИЕВ » Съб 17 яну 2015 22:32

Още един глас + за самоорганизирането. Наши близки вече го правиха в Куба, Доминиканската република и Виетнам, други Австралия и острови в Тихия океан.
Особено внимание обръщай на това в какъв час ще резервираш и плащаш билетите защото пускат много ниски цени.

Stif
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stif » Нед 18 яну 2015 12:24

KOKO ГЕОРГИЕВ написа:Още един глас + за самоорганизирането. Наши близки вече го правиха в Куба, Доминиканската република и Виетнам, други Австралия и острови в Тихия океан.
Особено внимание обръщай на това в какъв час ще резервираш и плащаш билетите защото пускат много ниски цени.

Дай инфо Колега кои са часовете за отстъпки?

Върни се в “ОФФ-Топик - други”