комшията ми отдолу.Пуска си метъл от 3 през ноща до 11 на обяд.Вече трета вечер подред не мога да спя.Търся ОТМЪЩЕНИЕ , ама да не е свързано с полицията , защото е лежал в "Пандиз Палас" .
ПОМОЩЩЩЩЩЩЩЩЩЩЩЩЩ!!!
Писна ми от . . .
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Писна ми от . . .
saiman написа:комшията ми отдолу.Пуска си метъл от 3 през ноща до 11 на обяд.Вече трета вечер подред не мога да спя.Търся ОТМЪЩЕНИЕ , ама да не е свързано с полицията , защото е лежал в "Пандиз Палас" .
ПОМОЩЩЩЩЩЩЩЩЩЩЩЩЩ!!!
неразбрах защо да не извикаш полиция?

- Jogo_1
- Автомобил:
- Двигател:
Аз така излекувах комшията
1. При нас предпазители са изнесени на стълбището и две три прещраквания вършат работа нещо да думне /в моя случай му отиде телевизора/ .
2. Една опаковка каноколит в бравата не съм го пробвал но може би ще даде резултат
Не го прави веднага да не се усети
При мен даде резултат и хубавото беше, че не разбра кой му врътна номера защото дразнеше много комший
Успех
1. При нас предпазители са изнесени на стълбището и две три прещраквания вършат работа нещо да думне /в моя случай му отиде телевизора/ .
2. Една опаковка каноколит в бравата не съм го пробвал но може би ще даде резултат

Не го прави веднага да не се усети

При мен даде резултат и хубавото беше, че не разбра кой му врътна номера защото дразнеше много комший
Успех
- scirocco gt
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- DragoGT
- 1/8 перничанин
- Автомобил:
- Двигател:
lyubobg написа:полицията не върши работа, пробвал съм го - идват и звънят, ако ония са нагли даже и не отварят и полицията няма права да разбие вратата.
друг вариант - полицията идва след 2ч когато вече ти е все едно дали си ги извикал или не....
когато не отваря се викат съседи за свидетели за силния шум
абе има си законов начин
като напишат един акт за 500лв и ша са оправи
Върни се в “ОФФ-Топик - други”