Колеги купих си колата в петък в понеделник минах през КАТ и сега съм на тема откриване на разликите.
Има голямата вградена навигация, имам и някакъв диск към нея ама когато го вкарам ми казва дефектен диск. Но тъй като диска ми е подарък и е от ГОЛФ4 има вероятносто просто да не е за тази навигация.
Можя ли някои да ми услужи с диск да пробвам дали ми функционира навигацията или да ми даде линк към някой фри сървър от кадето да си го дръпна . Каквато и да е ми върши работа.
Второто питане е дали има Карти на БГ за тази навигацията , повечето ми запитвания стигат до, "ДА" има даи 300лв и пробвай дали ще стане. По фирмите имат официално само за новата А6 и БМВ 7-ца. Ама за VW никакви обещания.
Третото питане е екрана е 6" и си мисля дали не мога да си вържа ТВ тунер към него , системата има AUX вход така че би трябвало да е възможно. Някои да го е правил ?
Предварилено благодаря , а иначе да се похваля , колата е 2000, Бора TDI PD, 115Hp. малко скъпо се изръсих но тък върви като пушка и е в изрядно техническо състояние. ... А това ми напомня от къде да си взема капаци за летите джанти /оригинални 16" на VW / че ми ги няма.
Предварително благодаря.
Вградена навигация Бора- CD
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:

Има наистина в някой от официалните представителства на марките карти и за БГ но са още доста постнички, нещо от сорта на покритието в зората на GSM мрежите. Така че по добре изчакай за да не си даваш парите за програма която няма да ти върши работа или изобщо няма да работи. Доколкото разбрах до 1г ще стане доста по усъвършенствана системата за навигация в БГ.

П.С. И честито за хубавата придобивка.
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
1. Честита ти придобивка ! Много да те радва и хиляди и милиони безаварийни километри да навъртиш на нея.
2.
По въпроса за капаците - ами ако искаш оригинални, се разходи до някой официален представител на VW (ама там ще ти кажат цена, на която няма да си ги купиш). За навигацията - доколкото знам засега няма откъде да си вземеш диск за оригинална навигация за България. Чух, че се правят някакви неща, ама още няма нищо масово и официално. А за входа AUX - виж дали за какъв сигнал е (видео, аудио, тунер, ...)
Успех !
2.

По въпроса за капаците - ами ако искаш оригинални, се разходи до някой официален представител на VW (ама там ще ти кажат цена, на която няма да си ги купиш). За навигацията - доколкото знам засега няма откъде да си вземеш диск за оригинална навигация за България. Чух, че се правят някакви неща, ама още няма нищо масово и официално. А за входа AUX - виж дали за какъв сигнал е (видео, аудио, тунер, ...)
Успех !
навигация
Незнам какво стана но немога да напиша нито една латинска буква във форума, може и грешката да е при мен но се появява само в този форум ???
Така по темата, за капачките беше напълно прав, цената ме отказа. А и нямаха точно такива пак трябваше да се приспособява нещо закрепването.
За навигацията: проверих за АУХ входа има и видео и аудио вход, така че ще стане.
Относно карта няма ли кой дами услужи с диск за проба, за да видя дали въоще ми работи.
И новото ми питане, може ли да сменя работния език от немски на примерно Англииски.
Така по темата, за капачките беше напълно прав, цената ме отказа. А и нямаха точно такива пак трябваше да се приспособява нещо закрепването.
За навигацията: проверих за АУХ входа има и видео и аудио вход, така че ще стане.
Относно карта няма ли кой дами услужи с диск за проба, за да видя дали въоще ми работи.
И новото ми питане, може ли да сменя работния език от немски на примерно Англииски.
Защо
Защо CDто към навигацията не чете музикални дискове. Много ме съмнява да е така по принцип или се бъркам?
Не може всеки път когато ми се слуша музика да се занимавам с ченжъра
Не може всеки път когато ми се слуша музика да се занимавам с ченжъра
- Scarchu
- Автомобил: Black
- Двигател: with internal combustion
- Контакти:
Пасата ми има същата навигация (предполагам същата) и музикалните дискове се просвирват през чейнджъра само.
Колкото до навигацията и аз не съм открил читава карта за България. Колата дойде с карта на Виена и е супер детайлна и прочее, но подобна такава за тук няма все още.
Колкото за Английския - можеш да го смениш, но точно къде беше опцията на немски ще те излъжа. Аз си цъках из менютата и изведнъж гледам пише English - натиснах го - компира помисли около 1 мин и всичко ми стана на Английски и бях много доволен
Забравих да спомена, че се обръща езика САМО на навигацията и музиката - информацията, която излиза на дисплйчето отпред си остава на немски (имам предвид сервизната информация)
И другото е, че видео входа бачка идеално - взех си едно ДВД и го пуснах към него и работи, само дето ако колата е в движение се показва един гаден син надпис гласящ че колата се движи и немож да гледаш.
Колкото до навигацията и аз не съм открил читава карта за България. Колата дойде с карта на Виена и е супер детайлна и прочее, но подобна такава за тук няма все още.
Колкото за Английския - можеш да го смениш, но точно къде беше опцията на немски ще те излъжа. Аз си цъках из менютата и изведнъж гледам пише English - натиснах го - компира помисли около 1 мин и всичко ми стана на Английски и бях много доволен

Забравих да спомена, че се обръща езика САМО на навигацията и музиката - информацията, която излиза на дисплйчето отпред си остава на немски (имам предвид сервизната информация)
И другото е, че видео входа бачка идеално - взех си едно ДВД и го пуснах към него и работи, само дето ако колата е в движение се показва един гаден син надпис гласящ че колата се движи и немож да гледаш.
Scarchu написа:И другото е, че видео входа бачка идеално - взех си едно ДВД и го пуснах към него и работи, само дето ако колата е в движение се показва един гаден син надпис гласящ че колата се движи и немож да гледаш.
Мерси много, а може ли да се видим да проибвам с твоя диск дали ми работи мойта навигация , ще съм ти безкрайно благодарен.
Един познат кара Ауди с ТВ тунер и при него е абсолютно същото включва се над 30км/час. но след един ремонт по тоците и монтаж на аларма се прецака и сега работи по всяко време , явно има връзска с километража която са му прекъснали.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”