пейджър - може ли да се използва за нещо?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- joro_kem
- VW експерт
- Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
- Двигател: AXR DFFA
пейджър - може ли да се използва за нещо?
колеги, днес като си разчиствах шкафа намерих един пейджър моторола, дето навремето го ползвах. мисля че беше включен не към мобифон, ами към алтернативната система. та въпроса ми е може ли да се използва за нещо тва устройство в момента или не (като приемник примерно)?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Да бре пак си на далавера
моя и часовник не може да сверява като не е към мрежа даже 

Последна промяна от black` на Нед 15 апр 2007 16:20, променено общо 1 път.
- luboveliki
- Автомобил:
- Двигател:
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Не мога да се сдържа да не разкажа един виц по тази тема,само моля някой да не вземе да се обиди!!! Действието се развива преди няколко години- играят си две дечица в детската градина /момиченце и момченце/ на дебеловрати татковци. Момченцето започва да рови в пясъка с антената на мобифона а момиченцето му казва:
-Гошко недей да правиш така че ще си счупиш мобифона и ще ти купят пейджър като на някой простак

-Гошко недей да правиш така че ще си счупиш мобифона и ще ти купят пейджър като на някой простак

- mx3333
- Автомобил:
- Двигател:
В САЩ май още ги ползват. Имат по-голямо покритие. Ама ние като сме малка държава нямаме особено такива проблеми. Освен това някои частни фирми мисля че имат собствени предаватели за пейджъри за рамките на града. Ползата е че можеш да получиш спешно повикване дори да си в някоя маза, където гсм-а може да заглъхне.
Имаше такива аларми, но не съм сигурен дали ползват стандартен пейджър или спец приемник към алармата. Освен това ще трябва някакво прекодиране, щото няма сим-карта.
Huizel написа:А немаше ли неква далавера да си вържеш алармата към пейджъра/или се бъркам жестоко/ При която като ти се пусне алармата и ти изпраща месидж на пейджъра
Имаше такива аларми, но не съм сигурен дали ползват стандартен пейджър или спец приемник към алармата. Освен това ще трябва някакво прекодиране, щото няма сим-карта.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”