Плащане към игра на Gameloft Despicable Me

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
vw_motor
Автомобил:
Двигател:

Плащане към игра на Gameloft Despicable Me

Мнениеот vw_motor » Нед 22 мар 2015 6:34

Здравейте колеги лека паника ме обзе на стария телефон няколко игри на Gameloft :screwy ве вкараха вътре с 2-3 sms за код за пълен достъп (детина лева).
Но сега Despicable Me http://www.1mobile.com/despicable-me-840612.html за андроид ме стресира отначало че аз я инсталирах ме пита за години................сега гледам някакви суми от по 70 лева за виртуалната им валута сигурен съм че е натиснато навсякъде и то по много пъти кредитния лимит на сметката ми е голям, в дебитната карата имам пари.......ако някои е по запознат моля за инфо как се осъществщва плащането......и за послено служебен тел не тщбва да е играчка.
Изображение

ДА очаквам ли че :eek хакерчето ми е опукало заплатата предварително :stumm

Murdocc
Автомобил:
Двигател:

Re: Плащане към игра на Gameloft Despicable Me

Мнениеот Murdocc » Нед 22 мар 2015 9:05

Предполагам, че като се натисне за закупуване на токени те препраща към външен сайт да си вкараш данните от кредитната(дебитната) карта и дотам е стигнало хакерчето ти :biggrin, а не директно да дърпа от сим картата ти. За това като се дава на деца да играят на телефони, се слагат на offline(airplane mode) режим.

Потребителски аватар
minimiro
Автомобил: Audi A3
Двигател:
Контакти:

Мнениеот minimiro » Пон 23 мар 2015 9:58

Освен това в самия андройд при сетингите за апп-сторе можеш да добавиш пин код за ауторизация, ако въобще си въвеждал данни от карти и т.н.....

vw_motor
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vw_motor » Пон 23 мар 2015 18:42

Благодаря,
проблема е че не съм спец много на Android базираните таблети/смартфони.
Естеството на работа изисква платени приложения от Google play и като знам, че в таблета имаше 1 лична + 1 служебна сим
+ данните на една карта която е без банкиране от банката.

:11 Няма проблеми не е имало покупка. Притесненията ми бяха от това че вече един път си патих гърмян заек
, а да обяснявам после какви са тез смс с допълнителна стойност на служебната сим по ме притесни.

ПП Играта иска достъп до Интернет за свалянето на нови файлове и за частта с плащането :mhihi .
Грешката е че служебните дрънкулки не трябва да се ползват за играчка!

Върни се в “ОФФ-Топик - други”