Дайте мнение за 3S СОТ
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- dvanew
- Автомобил: VW Sharan 2005
- Двигател: ASZ
Дайте мнение за 3S СОТ
Здравейте, фирмата в която се трудя ме натовари да избирам охранители/става дума за сграда с площ от около 500м2 в Горна Оряховица/. В гр. Горна Оряховица намерих координати на гореспоменатата фирма и на полицейския СОД. 3С Сот ми предложиха почти 2.5 пъти по малка сума за апаратура и около 5 пъти по малка месечна такса спрямо полицейския СОД. Моля за мнения за 3С СОТ, защото си мисля, че везните на там клонят. Мерси предварително!!!
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- nikolay
- Автомобил: VW Touran 2.0
- Двигател: BMM 2007
Всичките ни обекти са на 3S sot. Незнам как е финансовата страна на въпроса, но реагират навреме. Проблеми с техниката се случват и те си ги решават. Като реакция не се различават от полицейския( имали сме обекти охранявани от тях). Въпроса е дали те устройват условията в случай на взлом. Не сме имали обект, охраняван от тях да е взломен.
- VALENTINO_ROSSI
- Автомобил: MK3 GTI 16V 20YAHRE
- Двигател: ABF 1997
- Контакти:
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
значи аз имам впечатления за сотовете.. сот .. С3 или 161 ... другите са умряла работа.. ако решат да ви оберат ще го направят няма значение за колко минути.. когато си наемате сот интересувайте се .. по колко коли има във вашия район това според мен е най-важното.. щото ако са 2 и 2-те се изсипят на различни сигнали и.. какво става.. ще има време докато дойде сигнала и докато дойдат колите до тогава можете да изгорите с телевизор или с лаптопче
- CRX Racing
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”