Здравейте. Къщата се намира в ивайловградското село Ламбух, строена е през 50-те години на миналия век. Стените са от редени тикли, гредоред е, на 2 етажа+ таван. В къщата живяха баба ми и дядо ми(дядо я е строил). Когато дядо почина преди 3 години, баба я взехме в Кърджали да живее при нас и оттогава в къщата се ходи предимно лятно време на почивка. Последно като ходихме лятото от мишки нямаше и следа. Скоро и баба ми почина и като ходихме там преди няколко дни - всичко осрано от мишките, през нощта се чува как гризят навсякъде...пълно е с тях-имам чувството, че скоро ще съборят къщата

.Стандартните отрови, които профилактично оставяме из къщата си стоят непокътнати(едни като червено жито, и една на бучки -не знам марка), котки там има 2 3 се мотаят, ама от тях нищо не става- най-много да влезнат да изядат манджата от масата

. Сега се чудим как да се отървем от тая напаст- отрови не помагат, цялата къща е почистена и няма абсолютно нищо, с което да се хранят, но пак са там. Чух че имало някакви "ароматизатори", които пускали миризма, която ги гони, но трябвало да се включи в контакта, а там като ни няма електричеството го спираме от таблото. Ако някой знае ефективен начин за справяне с тая напаст, ще се радвам да сподели