Френдката ще заминава в командировка в USA,Ню йорк. Въпросът ни е – знае ли някой колега дали има, къде се намират, с какво обозначение са магазините, където може да се намери хубав лап топ на достъпна цена. А може и втори ръка.
Освен това, ако се закупи GPS от Америка би ли могъл да се ползва и в Бг или зависи от модела? Ще има ли Бг карти?
За GSM-ите, въпросът ми е дали могат да се разкодират в България.
Всякакви магазини в Ню Йорк, които ми препоръчате ще ми бъдат от полза!
Много, много Ви благодаря!
До колегите американци – закупуване на лап топ/GPS/GSM
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- stanimir
- Автомобил:
- Двигател:
До колегите американци – закупуване на лап топ/GPS/GSM
Последна промяна от stanimir на Чет 19 апр 2007 8:02, променено общо 1 път.
Колко време ще седи там? Най-добре е по интернет да пазарува всичко. Ако ще е от магазин, то да ходи по големите - Бестбай, Съркътсити, Компуса и да гледа промоциите. Изпадат евтини неща. Телефоните да гледа да са на и на 900МХз, щот по-евтините варианти са на 850МХз. Най-добре телефон от ибей от хонконг или чайна.
- 20vTurbo
- Автомобил: Jetta GLI Mk6 TSI + Octavia VRS
- Двигател: 2012 20 TSI CCTA 2003 18 AUQ
- Контакти:
Трудна работа колега. За втора ръка просто забрави. В голeмите магазини като Circuit City и Best Buy цените не са особенно ниски а в малките магазинчета из Ню Йорк има много голям шанс като ви видят че сте туристи да пробват да ви прецакат така че внимавайте много.
Ето този магазин B&H се намира срещу кметството в даунтаун, и понякога изпадат добри зделки. Прегледай им сайта и виж дали те устройва нещо там.
47st Photo също понякога предлагат добри зделки но МНОГО ВНИМАВАЙ братята от Израел там да не ти опънат каскета.
Колегата е прав че по интернет се напират най-добрите зделки.
Ето този магазин B&H се намира срещу кметството в даунтаун, и понякога изпадат добри зделки. Прегледай им сайта и виж дали те устройва нещо там.
47st Photo също понякога предлагат добри зделки но МНОГО ВНИМАВАЙ братята от Израел там да не ти опънат каскета.
Колегата е прав че по интернет се напират най-добрите зделки.
- Evtoo
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: Passat Variant B7140Hp BlueMotion
- Контакти:
Колега опитай в www.staples.com - често пускат промоции и голями намаления. Аз моя лаптоп си го взех от там с 300$ намаление.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”