Става въпрос за кредит от 5000 лв.
ползвах тарсачката и разгледах какво има написано в сайта за кредити,там имаше един сайт който ме насочи горе-доло към няколко банки и искам да попитам някои знаели нещо за Хеброс Банк
гледам там е най нисък процента,
но и чувам че доста са доволни от Райфазенбанк,
искам да ви попитам някой ако е теглил скоро кредит каде е най изгодно
благодаря ви предварително
Помощ за кредит
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- faint
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Помощ за кредит
sploty написа:но и чувам че доста са доволни от Райфазенбанк,
мда райфайзенбанк са най-ниски таксите както и да го погледнеш....
гледай как са условията на предсрочно погасяване/ако вече не са го направили по закон еднакво за всички банки/ и каква е първоначалната такса за обслужваване. аз взех с 200 по-малко отколкото исках точно заради тази измислена такса. също провери има ли такса за разглеждане на документи- булбанк измекярите искат 40 лв и дори да ти откажат гориш
Ами то не е само такси и % лихва ами и колко документи искат и колко доказан доход. Аз теглих преди месец от ОББ 6000лв за 3 години 14.5% лихва и месечните ми вноски са по 210лв (последната по-малко), 10лв такса за разглеждане, 70лв такса за отпускане на кредита и ми се вързват да върна ~7600, което ме устройва при положение че се осигурявам на 200лв и дохода ми е недоказан отвсякъде. В пощенска ми отказаха онлайн молбата въпреки че уж давали и с недоказан доход.
- tankishev
- Автомобил:
- Двигател:
sploty написа:за раифазенбанк-5000лв
20 лв. за да ти разгледат документите
и като ти отпуснат кредита ти вземат 1 процент от него=50 лв
лихжата е 12 процента и нещо
документи за доход последните 6 месеца
12% лихва ...???? ... + 0.4% от таксата + 1% за управление (сигурно на година) и отиваш на 13.4% ... продължавай да се оглеждаш за банка ... където и да ходиш питай да ти изчислят ефективен лихвен процент ... и гледай какво обезпечение искат ... т.е. дали да е поръчителство ... дали да си превеждаш заплатата ... и питай колко ще ти намали това лихвата ... само за сравнение ... в момента 12% е лихва по овърдрафт кредит ... т.е. най рисковият за банката ... като булбанк предлагат и овърдрафти на 8.88% ... така че си прави сметката
http://www.moitepari.bg/
В този сайт са условията на всички банки.
Провери дали има такси за управление за всяка следваща година и калко е таксата за предсрочно погасяване.
В този сайт са условията на всички банки.
Провери дали има такси за управление за всяка следваща година и калко е таксата за предсрочно погасяване.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”