есе на тема "Родината се обича не защото е велика а защото е своя"
как да го почна с какво да го сравня дайте една две идеи да знам поне как да почна и какво да търся.. пък е за една приятелка .. ама просто днеска съм изкуфял много на работя и в момента немога да мсля .. а ми трябва за утре ако може някой да драсне по едно две изречения
Помощ за есе
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- baTkoTo
- Автомобил:
- Двигател:
С причина ли се раждаме, където сме родени. Да оставиш своята родина, значи да оставиш своята душа. Започнеш ли да живееш друг живот, друг човек ставаш. Друг започва да живее в твоето тяло. Все едно гледаш телевизия. Празнота. Колкото и да грозна твоята родина, тя си е твоя. Има стотици красиви места по-света, но само едно е специялно ... само едно е твоето собствено ... само едно е твоята Майка ... твоята родина ...
Мисля че от това можеш да направиш едно много добро начало стига да вметнеш нещо друго и муцка
успех!!!!!

Мисля че от това можеш да направиш едно много добро начало стига да вметнеш нещо друго и муцка

успех!!!!!

- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
baTkoTo написа:С причина ли се раждаме, където сме родени. Да оставиш своята родина, значи да оставиш своята душа. Започнеш ли да живееш друг живот, друг човек ставаш. Друг започва да живее в твоето тяло. Все едно гледаш телевизия. Празнота. Колкото и да грозна твоята родина, тя си е твоя. Има стотици красиви места по-света, но само едно е специялно ... само едно е твоето собствено ... само едно е твоята Майка ... твоята родина ...
успех!!!!!
![]()

- baTkoTo
- Автомобил:
- Двигател:
Именно за това българинът,който днес тръгва да се европеизира постепенно забравя към какво принадлежи.Забравя,че България не е само родината на бай Ганю,а и на тези милиони юнаци,които написаха с кръвта си една история,която дори на материализирана Европа би прозвучала сантиментално.
Явно обаче,че все пак други страни се оказват по-заинтригувани от традициите на България.Ето защо днес много чужденци посещават България,ако разбира се по някаква щастлива случайност разберат,че на Балканите живее една държава,в която всичко е толкова чудновато,че повече прилича на една фантастична приказка отколкото на истина.
Това също можеш да го вмъкнеш някак си трябва ти просто фантазия.
ако ти е харесало можеш да прочетеш повече за това от тук...
http://teenproblem.net/school/index.php?m=s&id=752
Явно обаче,че все пак други страни се оказват по-заинтригувани от традициите на България.Ето защо днес много чужденци посещават България,ако разбира се по някаква щастлива случайност разберат,че на Балканите живее една държава,в която всичко е толкова чудновато,че повече прилича на една фантастична приказка отколкото на истина.
Това също можеш да го вмъкнеш някак си трябва ти просто фантазия.
ако ти е харесало можеш да прочетеш повече за това от тук...
http://teenproblem.net/school/index.php?m=s&id=752
- Vizor
- Изгубена душа
- Двигател:
- Контакти:
MandalaY написа:Хайде постни есето да го видим като го напишеш, че ми стана интересно какво може да се напише по темата.
Моето скромно мнение е, че родината се обича именно, защото е велика, а не просто за идеята, че е родина...
http://www.port.bg/ese.ditka.txt
не е кой знае какво .. но с идейте на баткото ми дойде музата.. аз вече го бях написал просто промених тук таме някой ред
- Cherepaha
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Vizor написа:MandalaY написа:Хайде постни есето да го видим като го напишеш, че ми стана интересно какво може да се напише по темата.
Моето скромно мнение е, че родината се обича именно, защото е велика, а не просто за идеята, че е родина...
не е кой знае какво .. но с идейте на баткото ми дойде музата.. аз вече го бях написал просто промених тук таме някой ред
Мислех, че им е отминало безвъзвратно времето на тез неща ..

- Vizor
- Изгубена душа
- Двигател:
- Контакти:
Cherepaha написа:Vizor написа:MandalaY написа:Хайде постни есето да го видим като го напишеш, че ми стана интересно какво може да се напише по темата.
Мислех, че им е отминало безвъзвратно времето на тез неща ..
И аз ама една приятелка и трябваше спешно за утре .. и така..
Върни се в “ОФФ-Топик - други”