Помощ за есе

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Помощ за есе

Мнениеот Vizor » Чет 19 апр 2007 18:29

есе на тема "Родината се обича не защото е велика а защото е своя"

как да го почна с какво да го сравня дайте една две идеи да знам поне как да почна и какво да търся.. пък е за една приятелка .. ама просто днеска съм изкуфял много на работя и в момента немога да мсля .. а ми трябва за утре ако може някой да драсне по едно две изречения

Потребителски аватар
lowrider
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот lowrider » Чет 19 апр 2007 18:49

давай он флай ,то си е есе можеш да пишеш всякакви работи каквито са ти в главата,навържи някакви близки събития около теб през последните дни и ги набутай...аве free ride :wink:

Потребителски аватар
baTkoTo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот baTkoTo » Чет 19 апр 2007 18:54

С причина ли се раждаме, където сме родени. Да оставиш своята родина, значи да оставиш своята душа. Започнеш ли да живееш друг живот, друг човек ставаш. Друг започва да живее в твоето тяло. Все едно гледаш телевизия. Празнота. Колкото и да грозна твоята родина, тя си е твоя. Има стотици красиви места по-света, но само едно е специялно ... само едно е твоето собствено ... само едно е твоята Майка ... твоята родина ...

Мисля че от това можеш да направиш едно много добро начало стига да вметнеш нещо друго и муцка ;)

успех!!!!!
8) 8)

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Чет 19 апр 2007 18:57

baTkoTo написа:С причина ли се раждаме, където сме родени. Да оставиш своята родина, значи да оставиш своята душа. Започнеш ли да живееш друг живот, друг човек ставаш. Друг започва да живее в твоето тяло. Все едно гледаш телевизия. Празнота. Колкото и да грозна твоята родина, тя си е твоя. Има стотици красиви места по-света, но само едно е специялно ... само едно е твоето собствено ... само едно е твоята Майка ... твоята родина ...

Мисля че от това можеш да направиш едно много добро начало стига да вметнеш нещо друго и муцка ;)

успех!!!!!
8) 8)

:lupe :bowdown

Потребителски аватар
baTkoTo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот baTkoTo » Чет 19 апр 2007 19:03

Именно за това българинът,който днес тръгва да се европеизира постепенно забравя към какво принадлежи.Забравя,че България не е само родината на бай Ганю,а и на тези милиони юнаци,които написаха с кръвта си една история,която дори на материализирана Европа би прозвучала сантиментално.
Явно обаче,че все пак други страни се оказват по-заинтригувани от традициите на България.Ето защо днес много чужденци посещават България,ако разбира се по някаква щастлива случайност разберат,че на Балканите живее една държава,в която всичко е толкова чудновато,че повече прилича на една фантастична приказка отколкото на истина.

Това също можеш да го вмъкнеш някак си трябва ти просто фантазия.
ако ти е харесало можеш да прочетеш повече за това от тук...
http://teenproblem.net/school/index.php?m=s&id=752

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Чет 19 апр 2007 19:04

:lock:

боудаун на Баткото

Потребителски аватар
MandalaY
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот MandalaY » Чет 19 апр 2007 20:38

Хайде постни есето да го видим като го напишеш, че ми стана интересно какво може да се напише по темата.

Моето скромно мнение е, че родината се обича именно, защото е велика, а не просто за идеята, че е родина... :)

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Чет 19 апр 2007 20:40

MandalaY написа:Хайде постни есето да го видим като го напишеш, че ми стана интересно какво може да се напише по темата.

Моето скромно мнение е, че родината се обича именно, защото е велика, а не просто за идеята, че е родина... :)

http://www.port.bg/ese.ditka.txt

не е кой знае какво .. но с идейте на баткото ми дойде музата.. аз вече го бях написал просто промених тук таме някой ред

Потребителски аватар
Cherepaha
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Cherepaha » Чет 19 апр 2007 20:43

Vizor написа:
MandalaY написа:Хайде постни есето да го видим като го напишеш, че ми стана интересно какво може да се напише по темата.

не е кой знае какво .. но с идейте на баткото ми дойде музата.. аз вече го бях написал просто промених тук таме някой ред

Мислех, че им е отминало безвъзвратно времето на тез неща .. yoda

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Чет 19 апр 2007 20:44

Cherepaha написа:
Vizor написа:

Мислех, че им е отминало безвъзвратно времето на тез неща .. yoda

И аз ама една приятелка и трябваше спешно за утре .. и така..

Потребителски аватар
vladtod®
Автомобил: Passat
Двигател:

Мнениеот vladtod® » Чет 19 апр 2007 21:02

Vizor написа: ама една приятелка ..

е то за приятелки.... всичко се прави mhihi

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Чет 19 апр 2007 21:07

vladtod® написа:
Vizor написа: ама една приятелка ..

е то за приятелки.... всичко се прави mhihi

Нямаше как .. много си я бичках преди + това е страхотна сладурана и още дава от време на време.. (пфу .. ко говоря скоро не се е случвало.. ) ама.. отказване няма ! :)

Върни се в “ОФФ-Топик - други”