Най-общо казано - свикало се е общо събрание, за което не са уведомени всички живущи. На същото събрание се решава да се събират някакви безумни суми - веднъж по 100лв. от всеки апартамент(общо около 130) и после всеки месец по 40лв. на апартамент за охрана, чистачка, външен домоуправител, ток за асансьор("прогнозирани" 90лв.) и ток са осветление(150лв.

). Аз и още няколко човека не сме съгласни. В смисъл 100-те лв. са за ремонт на съоръжения, които бяха развалени, защото тези, които отговаряха за тях не си свършиха работата и позволиха въпросните съоръжения да се развалят. Сега се опитват да ни натоварят нас с парите за ремонта. 40-те лв. месечни разходи също са много. Едно, че масово тази такса е не повече от 10-15лв., друго, че ние изобщо нямаме нужда от чистачка, наета през специалиризана фирма, нито от външен домоуправител, нито от охрана.
Лошото е, че доста от живущите са мишки и никой не е казал копче на срещата и се е стигнало до приемане на предложените цифри. Аз не присъствах, понеже не знаех за тази среща. Предложението е направено от една фирма за asset мениджмънт, която е наета от и представлява една словенска банка, която пък от своя страна притежава около 80 ли 90 ли казаха от общо 130 апартамента.
Чета, чета и все задънена улица. Не ми се плащат тези пари, при положение, че 100-те лв. са си отговорност на фирмата и те трябва да си ги покрият, а 40-те лв. месечно са си за екстри, от които никой няма нужда.
Дайте някакъв акъл какво може да се направи