някой да е успял да си декриптира даниите от криптоуал3
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- bobo7
- форумно КГБ
- Автомобил:
- Двигател: AGN
- Контакти:
някой да е успял да си декриптира даниите от криптоуал3
някой да е успял да си декриптира даниите от криптоуал3, без да си заплати исканата сума?
Re: някой да е успял да си декриптира даниите от криптоуал3
за декриптиране не знам, но има няколко workaround-и
http://nabzsoftware.com/types-of-threats/cryptowall-3-0
с две думи, оригиналните файлове се трият, така че може да пробваш да ги възстановиш
как ги хващате тия гадости, напоследък много народ изрева, че даже и аз от зор си сложих антивирусна програма за първи път от 3 години на сам (макар че няма гаранция, ама поне да работи като адблокер)
http://nabzsoftware.com/types-of-threats/cryptowall-3-0
с две думи, оригиналните файлове се трият, така че може да пробваш да ги възстановиш
как ги хващате тия гадости, напоследък много народ изрева, че даже и аз от зор си сложих антивирусна програма за първи път от 3 години на сам (макар че няма гаранция, ама поне да работи като адблокер)
- zografski
- Автомобил: Golf IV V6 4Motion
- Двигател: AUE 2001
Лесно как
като отварят мейлове, дето уж са спечелили милиони от лотария, в която не са играли (примерно)
http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=67&t=442859
на 2ра стр. колега е дал линк в Kaldata(с някви пичове дето работят по-въпроса, ноо не се надявай много на успех), ако си с новата версия на вируса, нищо освен намирането на декрипт ключа няма да те оправи
Желая ти успех, особено ако инф. която си загубил е жизнено важна! Но за др път да си знаете, бекъп, бекъп, бекъп, бекъп, бекъп, бекъп, бекъп, бекъп, бекъп, бекъп и пак бекъп и малко познания в/у опасностите в интернет!

http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=67&t=442859
на 2ра стр. колега е дал линк в Kaldata(с някви пичове дето работят по-въпроса, ноо не се надявай много на успех), ако си с новата версия на вируса, нищо освен намирането на декрипт ключа няма да те оправи

Желая ти успех, особено ако инф. която си загубил е жизнено важна! Но за др път да си знаете, бекъп, бекъп, бекъп, бекъп, бекъп, бекъп, бекъп, бекъп, бекъп, бекъп и пак бекъп и малко познания в/у опасностите в интернет!

- bobo7
- форумно КГБ
- Автомобил:
- Контакти:
Много добре знам.какво отварям и т.н
Изобщо не знам от къде е хванат и кога...
Изобщо не знам от къде е хванат и кога...
- Traytor
- Автомобил: Passat B8
- Двигател: DSRB
Вече се хващат и от фейсбука и от попъп прозорци които веднага се затварят... Почвам да си мисля че от Adblock са замесени щото като цяло тая програмка спира по-голямата част от начините за разпространение. А в калдата на доста хора им оправиха файловете така че си струва да се пробва. За последно на родителите на приятелката ми успяха да спасят 10 години снимки бяха хванали cryptolocker.
- zografski
Защо ли я не ги хващам
Все си отворил или цъкнал където не трябва, те сами не скачат от пц на пц 

- bobo7
- форумно КГБ
- Автомобил:
- Контакти:

явно си от остроумните...
благодаря че ми съдейства
- zografski
Ами предните 3-4 мнения би трябвало да ти "съдействат", ако те не могат, никой не може! Дадохме ти линк, гледай, чети, консултирай се, повече от това не можем да ти помогнем, ние ти помагаме ти бухалки ще ми даваш... все пак това не е ИТ форум, както пише в дадените линкове, има специалисти от калдата, които се опитват и са помогнали на малка част от хората, от тук на татък си ти, ровиш се по форумите, разпитваш, даваш информация и така!
Никой от тук няма да ти даде кой знае какъв съвет (камо ли да ти помогне повече от колкото в калда-та) та да си излекуваш болката! Ако не успееш да я излекуваш, се примиряваш (с изгубената инф) и това е, не съм ти виновен аз, че никога не си си бекъпвал важната информация от компа, защото ако го беше направил, нямаше да ти я има темата сега и единствения ти проблем щеше да е 30мин за преинсталация на ОС!

Последна промяна от hooligans на Пет 12 юни 2015 21:51, променено общо 2 пъти.
Причина: А нужно ли е да спамиш, като не може да помогнеш? Нещо тия дни спамкаш навсякъде!? Спри се малко!
Причина: А нужно ли е да спамиш, като не може да помогнеш? Нещо тия дни спамкаш навсякъде!? Спри се малко!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”