Реших да поздравя едни субекти на шега в една друга тема и хоп мераклии да се пишат(обменят) простотии
vw_motor написа:Специален поздрав за ромбоидите с плевенското фиатче дето ме изпреварва половин час и накрая ми се натресе на 20 сантиметра в проливен дъжд, без калобрани на съпунерката си и реши да намали от 140 на 80следващия път шамарим
Ако някои е решил да избива комплексправете си гонки някъде другаде не ме грее колко ви вървят съпунерките.
99% от трафика не го бърка кои с какво и как.
Вярно колегиалност на пътя, толерантност към такива постъпка е престъпление.
777 написа:От надписа следва, че си тъпак във всички случаи. Явно шофера и той не е от умните.
trv написа:Да - като чета написаното от колегата ми става ясно че и той не ги е пуснал да го изпреварят бързо. Напротив.
Струва ми се че изпреварващите го не са били проблемни, а колегата с голямото его по горе.
Това поведение при изпреварване е много некоректно, меко казано !
Да прав си, но не само егото ми е голямо и по точно дали е моето
407-ца 2.7 HDi автомат бая често посягам към темпомата
Нови гуми Falken 235/45R18 въпреки лошото време се отпускам и си цъкам на 140 въпреки, че вали обилно
и това пунтото се набира не му преча по никакъв начин на фантастичната маневра и хоп тоя реши на се тресне пред предната броня и благодарение на късата му задница ми направи стъклото на мармалад и скочи на старичките.
Сигурно аз съм скапаняк, че при такива условия се изнасям по 30 метра преди да се прибера в лентата и избягвам да се бутам на тея дето пътуват с по висока скорост и ги пропускам с мигач.
Редно е щом шофирам френски кенеф да отбивам на безразсъдни, неадекватни, неопитни и "Рацери" със съпунерки да им стане приятно и да се почувстват, че са царе на пътя.
Подкрепям!!!