Здравейте,
Търся си стабилен или чит релийс на Win 7 за скорошна преинсталация, защото къде ли не гледах има по 1000 възможни релийза и не мога да се ориентирам, кой да дръпна.
Ако не може директни линкове тука в темата моля на лично.
Благодаря
Windowls 7 стабилна версия
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Traytor
- Автомобил: Passat B8
- Двигател: DSRB
Re: Windowls 7 стабилна версия
По принцип, най-добрия вариант е да си изтеглиш чист Windows. Тия в замунда често имат притурки и прочие. Да слагат и от ъпдейтите на Microsoft, но освен тях нямаш идея още какво има вътре. Освен това трябва да си на ясно коя версия ще ти върши работа. Повечето потребители няма да забележат разликата между Windows 7 enterprise и Windows 7 Home Premium. Потърси в Google какви са разликите във функционалността на различните версии и си изтегли възможно най-леката покриваща нуждите ти. Няма проблем да ти се постнат тук линкове, защото дори и тези Windows-и в замунда не нарушават ничии права, активаторите вече са друга бира. От Microsoft са дали на потребителите 30 дневен безплатен trial с 3 rearm-а което ще рече, че без активатор можеш да ползваш windows-а 90 дена безплатно.
Като си избереш версия ето от тук можеш да си свалиш чисто iso.
Като си избереш версия ето от тук можеш да си свалиш чисто iso.
Аз не бих си сложил такова нещо на компютъра. С интегрирани 1000 неща. Потърси оригинален image от MSDN.
- betaserk
- Автомобил: Renault Zoe
- Двигател: electric 2014
- Контакти:
Aз пък съм с windows 8.1 откакто го инсталирах се родих наново, компа тръгва за 10 сек. от напълно изгасен, ползвам го на два лаптопа и повече не искам да видя 7
- fly_free
- Автомобил: т5
- Двигател: вrr
- Контакти:
Мене пък не иска нищо да ми тръгне на 8 цата ,инсталирам го примерно корела и на следващия ден казва че трябва да се пренсталиа.Някяква тъпа история.На 7 цата нямах тези проблеми.Направо се чудя какво зда правя.
- CCCP_FAN
- Автомобил:
- Двигател:
Бая време ми трябваше да мина от 98 на ХР и после на 7 8мицата ще чака за 7 се интересувам защото имам 2 компа със доста силни параметри и ми работят като парни локомотиви и им е време и е от windowsa проверено на 100%
Не го мисли толкова, другия месец излиза Win 10.
П.П. Винаги ми е било интересно, защо на много хора им е толкова трудно да правят промени. Било то незначителни като гореописаните.

П.П. Винаги ми е било интересно, защо на много хора им е толкова трудно да правят промени. Било то незначителни като гореописаните.
- CCCP_FAN
- Автомобил:
- Двигател:
На мен лично не ми се занимава със прехвърлянето и пренастройката на 1 торба с програми дето ползвам
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
9. Крайно недопустимо е публикуването на теми, които съдържат съвети и/или връзки относно снабдяване с нелицензиран софтуер, музика, филми и други обекти на авторски права, както и на теми, които по какъвто и да е начин противоречат на българските закони.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”