Изкупуване акумулатори в Бургас,как се стига до Надин ?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Изкупуване акумулатори в Бургас,как се стига до Надин ?
Някой колега от града да знае къде изкупуват акумулатори на добра цена? Гледам в нета оферти от Пловдив и София за по лев,лев и нещо килограма а като звънях на 2-3 места в Бургас казват 50-60ст на килограм,аз ли не съм добре разбрал каква е цената или на местна почва тази стока е по-евтина. Все пак става въпрос за 3 акумулатора по 72-75 Аh и 50ст на кило са към 20лв разлика !
Последна промяна от Stivi на Чет 17 сеп 2015 16:20, променено общо 1 път.
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Изкупуване акумулатори в Бургас ?
Питам си и си отговарям :) Бях пропуснал че и в Бургас има площадка на Надин,а там цената е най-добра,сега се обадих да попитам-1,10лв от които се приспадат 10% или за получаване накрая 0.99лв за килограм !Сега остава някой който е ходил до там ,да даде един линк в гугъл мапса къде точно в Долно Езерово се намира базата им ,че да не се лутам 

- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Изкупуване акумулатори в Бургас,как се стига до Надин ?
И да завърша темата за да е полезна на някой колега от района . Ето го линка от гугъл с местоположението на площадката https://goo.gl/maps/MVVbe. За акумулатори не се изисква банкова сметка каквато обаче ще ви е нужна ако карате черни или цветни метали . Кантара им е точен ,даже показа 1кг повече отколкото аз ги премерих у дома
За един акумулатор може би не си струва да се ходи до там /разстоянието от колелото на Метро е 10км в едната посока/ макар че пак ще изкараш 5лв повече след приспадането на горивото отколкото ако го дадеш за 50ст на килограм !

Върни се в “ОФФ-Топик - други”